0

De ce să optezi pentru vape fără nicotină?

Vapi fără nicotină nu are substantele toxice și cancerigene conținute în fumul de tigară convențional. Acest mod de vapare are beneficii atat pentru fumător, cât și pentru cei din jurul lui. De asemenea, puteți elimina treptat senzația tuse, cunoscuta ca și ”tusea fumătorului” și, de asemenea, vă îmbunătățește capacitatea pulmonară, toate acestea pentru că opriți inhalarea nicotinei, gudronului și a monoxidului de carbon produs de țigările tradiționale, alegând vape fără nicotină.

Un alt avantaj important al vapatului fără nicotină este că îmbunătățește simțurile gustului și mirosului. De asemenea, nu veți câștiga în greutate, deoarece nu veți avea anxietatea care provine din lipsa de nicotină. Care sunt avantajele vapatului fără nicotină? Poți alege nu doar gustul lichidului vapat, ba chiar nivelul de nicotină. Majoritatea preferă vapatul fără nicotină. Una dintre cele mai izbitoare diferențe dintre fumat și vapeng este că vă puteți bucura de vapat, fără a consuma nicotină. Vapatul fără nicotină are și următoarele avantaje:

  • Puteți decide aroma lichidului la alegere din varietatea largă de arome disponibile pe piață.
  • Vapatul cu lichide fără nicotină vă permite să vă bucurați mai intens de arome.
  • Trecerea la vape fără nicotină îmbunătățește semnificativ experiența vapatului.
  • Absența nicotinei determină lichidul să aibă mai multe din restul ingredientelor. Din acest motiv, vapi fără nicotină are o cantitate mai mare de glicerină vegetală, care va produce nori de vapori mai mari, comparativ cu cele cu nicotină.
  • Vapatul fără nicotină evită efectele nocive ale nicotinei asupra corpului.

Cel mai mare avantaj este că prin utilizarea lichidelor fără nicotină eliminăm substanța care provoacă dependență. Este dovedit că nicotina este o substanță care creează dependență, așa că dacă o eliminăm din ecuație, scăpăm de potențialul de dependență asociat cu aceasta.

Vine un moment în care preferați să vă bucurați de vapat, dar nu doriți efectele cauzate de prezența nicotinei, așa cum se poate întâmpla cu cineva care trece de la cafea cu cofeină la cea fără cofeină, dar încă caută să se bucure de gustul și experiența de a bea cafea, păstrând gustul cafelei, dar înlocuind cofeina. Așadar, trebuie să știți că vapele fără nicotină sunt o alegere perfectă pentru a renunța la nicotină, însă, continuând să vă bucurați de plăcerea oferită de vapat.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *