0

Stil masculin – creatiile vestimentare in care se merita sa investiti sezonul acesta

La inceputul fiecarui sezon de tranzitie incepem sa ne intrebam care vor fi piesele vestimentare ce vor guverna anotimpul respectiv, in final ele reprezentand noul centru de greutate pentru garderoba noastra. Publicul masculin manifesta un interes aprig asupra noilor propuneri stilistice pentru ca vor sa stie inca de la bun inceput care sunt tendintele definitorii pentru perioada friguroasa, astfel incat sa isi faciliteze sesiunile de shopping.

O viziune de ansamblu asupra celor mai importante colectii ce poarta semnatura designerilor celebrii ne ofera primele valente estetice. Remarcam o infuzie a imprimeurilor fanteziste si a croielilor voluminoase, dar si culori vibrante gata sa estompeze nostalgia cenusie a zilelor racoroase. In aceeasi nota cu reperele stilistice pe care brandurile internationale le fixeaza in cadrul colectiilor feminine, noile lansari vestimentare masculine promoveaza mixul incantator dintre latura sportiva si cea eleganta.

Astfel, combinarea incaltarilor sport cu piese statement precum sacourile ample sau acele paltoane oversized nu mai reprezinta o alaturare estetica greu de imaginat, ci o tendinta de actualitate pe placul barbatilor. Prin urmare, sezonul rece de toamna – iarna 2015/2016 se anunta unul suficient de ofertant si permisiv, astfel incat fiecare reprezentant al publicului masculin sa se indentifice cu noul fundal al tendintelor.

Ce spuneti despre nota originala care apreteaza piesele din denim?
Da, denimul a fost si va ramane pentru mult timp de acum inainte una dintre tendintele preferate ale publicului masculin, barbatii fiind atrasi pe deplin de versatilitatea si plurivalenta acestui material. Denimul se regaseste in garderoba noastra sub diverse forme si croieli, in ultimul timp camasile si gecile devenind creatiile stilistice menite sa puna cel mai bine in valoare acest material.

Daca sunteti o persoana pasionata de denim atunci ar trebui sa stiti care sunt combinatiile de succes care au impanzit podiumurile internationale de moda. Interesant este faptul ca aveti oportunitatea de a jongla cu denimul atat la exterior, prin intermediul acelor geci sau veste groase, insa il puteti valorifica si la interior sub forma camasilor lejere sau a pantalonilor slim.

Tricotajele originale pot infrumuseta tinutele urbane
Anul acesta tricotajele sunt o prezenta impunatoare in cadrul colectiilor de haine, acestea reusind sa fie asociate cu serile friguroase si diminetile geroase ale sezonului rece. Ele sunt tesaturi versatile, rezistente, care pot lua forma diverselor piese vestimentare. Daca va intrebati care sunt hainele in care se merita sa investiti sume importante atunci ar trebui sa va indreptati atentia spre cardiganele voluminoase, spre puloverele cu o taietura liniara la baza gatului sau spre vestele clasice si confortabile.

Arta suprapunerii este un artificiu estetic pe care nu si-l poate asuma orice persoana, insa anul acesta designerii propun mobilitate si creativitate. Asadar, nu evita sa jonglezi cu tricotajele dupa bunul plac pentru ca sunt foarte putine ocaziile in care vei da gres. Piesele vestimentare fundamentale, precum gecile, paltoanele sau bocancii sunt alegerile pe care o sa va fundamentati majoritatea look-urilor de toamna sau iarna, motiv pentru care ar trebui sa mizati pe o tesatura in tendinte, dar care sa nu se demodeze prea repede.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *