4

Cand auzi cuvantul „videochat”, la ce te gandesti prima data?

Multa lume critica acest domeniu. Si cei mai multi dintre acestia nici macar nu il inteleg, insa asociaza videochatul cu prostitutia, si atunci totul devine ilegal in mintea lor. Totusi, videochatul a devenit un job perfect legal in Romania! In contextul actual, in care salariul minim pe economie in Romania nu depaseste nici 400 de euro, tot mai multe tinere isi indreapta atentia catre videochat. De ce? Pentru ca se castiga sume fabuloase de bani, intr-un timp extrem de scurt. Si pentru ca nu iti trebuie experienta, iar programul este flexibil.

Desi este un domeniu extrem de criticat, videochatul ramane cea mai buna solutie pentru studente. Si nu numai pentru ele, pentru ca exista si femei de peste 30 de ani care practica aceasta meserie. Studiourile de videochat au aparut in Romania, in ultimii 5 ani, ca ciupercile dupa ploaie. Altfel spus, fetelor care isi doresc sa devina modele de videochat le revine o misiune foarte grea: aceea de a alege cel mai bun studio. Iar „cel mai bun” in cazul de fata inseamna legal, inseamna bonusuri, dar si comisioane!

Cum isi aleg fetele studioul de videochat?

In incercarea de a gasi cel mai bun studio de videochat din Bucuresti, fetele rascolesc internetul. De la a pune intrebari pe forumuri cu si despre videochat si pana la a cotrobai pe toate retelele de socializare existente, ele se documenteaza mult inainte de a merge la interviu.

Cele mai multe dintre studentele Bucurestiului au ales un studio de videochat care este pozitionat in Piata Unirii, fix langa Baroul Bucuresti. Se numeste Charm Studios si face parte din concernul Charm Group, alaturi de alte 4 studiouri celebre: Allure, Manequeen, Tandress si Pritti. Charm Studios este cel mai profesionist studio de videochat din Romania si a primit zeci de premii la concursurile nationale si internationale de renume ale industriei de livechat. Premii precum „Cel mai bun studio de videochat din Romania” sau „Cel mai bun studio de videochat din lume” stau in vitrina celor de la Charm Group.

charm-studios-2

150 de modele fericite recomanda…

150 de modele fericite recomanda Charm Studios ca fiind cel mai bun studio de videochat din Bucuresti. Ele au ales acest studio pentru ca ofera cele mai mari comisioane de pe piata, dar si pentru bonusurile pe care le ofera. In plus, fetele beneficiaza de citybreak-uri lunar si de team-buildinguri periodic.

Comments

comments

4 Comments

  1. Este, intr-adevar, un domeniu controversat, dar acest lucru se intampla doar din cauza unor mentalitati inapoiate care nu-si vad de treaba lor si care cred ca daca stau pe scaun intr-o banca vor obtine implinirea vietii profesionale si sociale. Fiecare face ce vrea, eu nu ma iau de cei care prefera sa fie lucratori comerciali, ei sa nu se ia de mine ca eu VREAU sa fiu model!
    Felicitari pentru articol!

  2. Industria de videochat din Romania este din ce in ce mai prolifica si cautata. Eu ma bucur ca exista astfel de articole, poate asa lumea o sa inteleaga ca a fi model videochat este 100% legal si nu are nici o treaba cu prostitutia.

  3. Cand am auzit prima oara de videochat am fost cam sceptica. Insa dupa ce o prietena mi-a povestit de studioul la care lucreaza m-a convins si pe mine sa incerc. Ar trebui mai multe astfel de articole pentru ca fetele tematoare (cum eram si eu la inceput) sa inteleaga ca nu au de ce sa aiba indoieli si ca videochatul este un domeniu prosper.

  4. Castiguri! Cu siguranta acesta este primul lucru care imi trece prin minte cand aud de videochat. Cunosc foarte multe fete care au ales o astfel de cariera si acum duc o viata de invidiat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *