0

Dotări premium pentru afaceri fast food de succes

Creșterea accelerată în sectorul fast food este strâns legată de cei care doresc să deschidă un local cu mâncare rapidă. Faptul că oamenii nu doresc să petreacă prea mult timp pentru a mânca este cel mai mare motiv pentru extinderea industriei fast food. Un astfel de produs alimentar care poate fi oferit clientului în maximum 5 minute. Este accesibil unei mari mase de clienți, fiind satisfăcător din punct de vedere al prețului, dar și al gustului. Dacă vrei să îți deschizi un restaurant de acest tip post pandemie nu greșești. Inclusiv un fast food pentru vegetarieni!

Necesitatea sectorului de fast food

Înainte de a deschide o unitate tip fast-food ar trebui să înțelegi de ce sectorul s-a dezvoltat atât de mult.

Creșterea sectorului de fast-food din țara noastră fulminantă din 30 de ani a urmat trendul ce s-a manifestat în trecut și în multe țări din America, dar și din Europa.

Oamenii vor să mănânce acum preparate rapide, gustoase și ieftine. Mai nou și sănătoase.

Așadar, dacă vrei să îți deschizi un restaurant tip fast-food trebuie să știi cât de importantă este viteza de gătire și servire.

Viteza de preparare a produsului, igiena, prezentarea preparatelor destinate vânzării, locația care oferă clienților comoditate, oriunde ar fi, prezintă cu siguranță niște avantaje comerciale incontestabile care pot face diferența. Iar niște echipamente fast food moderne ajută substanțial în acest sens.

Odată ce ai găsit locația ideală, trebuie să treci la designul afacerii. Verifică pe net alte afaceri de succes din acest domeniu. În general, unitățile fast food celebre au culori vesele și un sistem de iluminare performant, produse care arate fenomenal. Fii creativ pentru a rămâne și vizual în memoria clientelei. Nu doar prin gustul preparatelor.

Cea mai avantajoasă parte, când ne referim la deschiderea unui restaurant fast-food este că dotările nu costă prea mulți bani. Poți cumpăra prăjitorul de pâine, aparatul pentru shaorma și mașina pentru hot dog, friteuza, echipamentele frigorifice, mobilierul necesar dintr-o dată. La TC Romania Crown Cool, de exemplu, poți găsi tot ce îți trebuie la niște prețuri extrem de accesibile.

 

Așadar, cel mai mare atu al deschiderii unui restaurant fast-food este capitalul de exploatare redus. Da, îți asumi un risc prin deschiderea unei afaceri de acest gen, ca în orice alt tip de business. Cu toate acestea, acest risc este foarte mic, în comparație cu acela pe care îl presupune deschiderea unui restaurant tradițional.

 

Beneficiile unei afaceri fast food, ca sinteză sunt:

  • Costul minim cu salariile personalului;
  • Marja de profit rapidă de până la 200%;
  • Posibilitatea de a vinde chiar și produse gata făcute;
  • Riscul redus de deschidere a afacerii;
  • Potențialul afacerii de a se amortiza în scurt timp (în circa 6 luni);
  • Ușurința de a învăța ce este necesar pentru a avea profit pe această nișă HoReCa etc.

Marja de profit a unității fast food

Deoarece prețul preparatelor este mic, depinde complet de tine ca antreprenor fast food să stabilești prețurile. Poți alege cele mai potrivite opțiuni (ca rentabilitate) prin reducerea costurilor și cheltuielilor. Cu toate acestea, nu cădea în capcana de a face afaceri ieftine, pentru că nu o să obții notorietatea scontată.

Atunci când calculezi marja de profit a afacerii tale, trebuie să calculezi anumite elemente, precum costul angajaților, chiria magazinului, cheltuielile cu impozitul, cheltuielile cu amortizarea și cheltuielile cu consumabilele. Într-un restaurant tip fast-food mediu, conform specialiștilor, marja de profit variază între 100% și 200%. Este extrem de bine, recunoaște.

Nu poți evita unele costuri de deschidere a afacerii cu mâncare rapidă. Restul depinde de design, marketing și dotări.

Asigură-te că ești permanent la curent cu ceea ce fac concurenții tăi direcți. Urmărește-le serviciile, inclusiv cumpărând produsele lor (pentru a putea face comparații directe). Ia-le pe cele bune și stai departe de cele proaste. Apoi încearcă să le oferi clienților tăi aceleași produse, dar net superioare gustativ și din punctul de vedere al prezentării.

Primul pas în acest sens este să te dotezi de la un furnizor de top în materie de echipamente fast food. Alege să faci un parteneriat cu TC Romania Crown Cool și nu vei regreta!

Sursa foto: https://pixabay.com/photos/burger-fast-food-hamburger-731298/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *