0

Florarie online Bucuresti

Orice s-ar spune, cel mai frumos cadou sau atentie, raman tot florile. Orice bun material nu merge oferit fara un buchet de flori. Traim in epoca moderna in care timpul nu ne mai este tot timpul cel mai bun aliat si din acest motiv, daca o sa cautati pe google.com, “florarie online bucuresti” sau orice alt oras mare din Romania, o s aputeti observa cam cat de multe servicii de comenzi si livrari online de flori exista.

Chiar daca oferiti un cadou unei persoane dragi sau uneia cu care aveti doar o relatie de amicitie sau de job, florile inveselesc chipul unei femei. De la ghiocei, zambile pana la trandafiri sau orhidee, acestea cuceresc prin naturalete, aspect si miros binenteles.

Ce trebuie sa stiti atunci cand oferiti un buchet de flori este ca el trebuie transportat cu cotorul in sus, dar atunci cand le oferiti le intoarceti cu floarea in sus. Alegeti tot timpul flori si buchete cat mai simple, incercati sa renuntati la boscheti, folii de hartie sau alte nebunii din astea, continutul conteaza, nu ambalajul. Atunci cand cumparati niste flori incercati sa evitati buchetele gata facute, rugati florarii sa va faca buchete noi, proaspete.

Nu cred ca este un secret faptul ca femeile adora sa primeasca flori, indiferent de varsta lor, vor aprecia tot timpul florile chiar daca uneori alegerea florilor este o adevarata provocare.

Atunci cand alegem un buchet de flori trebuie sa te gandesti ce anume vrei sa exprimi prin ele asa ca in functie de personalitatea persoanei respective incepe marea provocare. De multe ori florarii intreaba pentru cine este buchetul de flori si se intampla sa vina cu sugestii astfel ca alegerea sa fie una mai usoara.

Nu exista neaparat o tendinta a culorilor in floristica, de cele mai multe ori se tine cont de preferinta persoanei ce primeste florile.

Daca oferiti florile unei persoane dinamice, atunci cu siguranta va aprecia un buchet de flori cat mai colorat, dar daca persoana este mai conservatoare, buchetul nu trebuie sa aiba flori cu prea multe culori. Luati in calcul ca florile au rol decorativ si ca ele vor sta inc asa cel putin o saptamana in casa sau la birou. Pentru cieva care are un stil simplist, un buchet cu foarte multe culori va deveni obositor.

Alegerea florilor pentru prima intalnire este un moment destul de dificil pentru multi barbati. Emotiile sunt mari si nu se doreste ca prin florile alese sa se transmita vreun mesaj gresit. Din acest motiv alegera cea mai buna este buchetul simplu de trandafiri albi sau rosii daca ne permitem sa fim un pic mai indrazneti.

Oferitul florilor este un gest frumos si sincer, dar dincolo de asta trebuie multa atentie pentru ca florile si culorile tot timpul reprezinta cate ceva sau cel putin asa zic specialistii din domeniul acesta.

Dar dincolo de asta, cand a fost utlima data cand ati oferit flori unei doamne sau domnisoare?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *