0

Hartie de top pentru gospodarie

Tin mine ca, atunci cand eram copil, mama folosea mereu carpe pentru a sterge praful, pentru a sterge vasele la bucatarie, petele dificile, aragazul si asa mai departe. Aceste carpe erau ulterior spalate si refolosite pana cand se uzau. Avea noroc cu faptul ca o cumnata de-a ei lucra la Confectii si ii aducea mereu resturi de la articolele vestimentare pe care le facea acolo. Asa avea mereu stocuri intregi de carpe de sters. Vremurile insa s-au schimbat si carpele sunt istorie. In ziua de azi, gospodinele nu mai folosesc asa ceva, ci apeleaza adesea la produse hartie speciale pentru sters. Vorbim despre prosoape, role sau servetele de hartie pe care le arunci dupa folosire, insa sunt mult mai igienice si au o putere mare de absorbtie, in special cand vorbim de anumite lichide. Atat eu, cat si mama mea folosim acum numai prosoape pliate sau alte tipuri de hartie. De unde? De la magazinul Sanito.ro.

Acesta este un magazin online pe care eu l-am descoperit acum 2 ani, insa activitatea sa se desfasoara de peste 13 ani. Este unul din jucatorii importanti de pe piata in domeniul curateniei, igienizarii si dezinfectarii prin intermediul unor produse de calitate superioara, de la brand-uri cunoscute international. Peste 20000 de clienti sunt multumiti de parteneriatul cu acest magazin. Companii, institutii, spitale au comandat si continua sa comande de aici pentru ca produsele lor sunt cele mai bune si, de fiecare data, rezultatele sunt impecabile.

Nu folosim numai prosoape pliate de hartie. Uneori, in special pentru curtenie, prefer sa cumpar si rola prosop hartie pentru ca aceasta are o eficienta extraordinara. De exemplu, lavetele de hartie de la Lucart sunt excelente. Acestea sunt lavete multifunctionale din hartie, Lucart Professional EcoNatural 800, cu lungimea rolei de 200 metri. Nu este destinata doar uzului casnic, aceasta hartie fiind ideala si pentru: zone de productie a mancarii (restaurante, puburi, fabrici, etc.); centre / spatii medicale (spitale, cabinete medicale, clinici, etc.); centre de infrumusetare (spa-uri, sali de fitness, saloane de infrumusetare, etc.); industrie. Vorbim astfel despre lavete multifunctionale din hartie reciclata, utile pentru stergerea mainilor, stergerea prafului, etc. Rola este cu derulare centrala, de buna calitate, absorbanta si embosata, in dublu strat. Rolele vin in tiple (plastic) si in pachete de carton, usor de deschis, aplatizate si usor de transportat.

Insa nu folosesc doare role si prosoape pentru sters praful si vasele sau hartia igienica pentru toaleta. Pentru ocazii speciale folosesc si servetele de masa. Pe Sanito.ro sunt disponibile foarte multe modele, unele dintre ele extrem de sic, precum Drops Dove-colour, Boulevard, Garden, Mykonos, Wave. Acestea sunt disponibile la comanda si fac deliciul oricarei mese mai fastuoase datorita modelelor fantezie si jocurilor de culori. Acestea sunt recomandate inclusiv celor care detin restaurante selecte, indiferent de tematica locatiei respective. Airlaid-ul este un material ce are foarte multe proprietati. Acesta este modern, voluminos si usor. Are aproape aspectul materialului textil si o rezistenta ridicata la uzura. Proprietatile la absorbtie sunt mult mai ridicate datorita combinatiei dintre polipropilena si celuloza. Trebuie sa stii ca servetelele se comanda numai la bax si un bax contine 16 pachete.

Hartia de la sanito.ro este ideala pentru orice gospodarie. Iti recomand cu mult drag!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *