0

Implanturile dentare te scapa de protezele mobile!

In sfarsit, gratie implanturilor dentare de calitate premium se poate spune ca protezele dentare mobile vor fi din ce in ce mai rare.

Lumea astepta cu sufletul la gura aceasta veste, iar contemporanii acestei descoperiri epocale sunt cu adevarat foarte foarte nocorosi. Ce poate fi mai traumatizant, decat sa iti scoti proteza din gura noaptea si sa o pui la pastrare intr-un pahar?

Proteza dentara mobila, daca nu este lipita cu un adeziv corespunzator, la primul impact cu un aliment mai tare se misca sau cade din gura.

Intr-un cuvant, protezele mobile sunt semne de infirmitate, fiindca exista momente cand omul care le poseda este nevoit sa stea fata in fata cu edentatia sa totala si chiar sa se priveasca in oglinda in acele clipe.

Evident ca mai bine cu proteza mobila, decat fara dinti, dar in prezent, datorita tehnicilor noi din stomatologie se poate si mai bine: cu proteza fixa, care este bine asezata pe implanturi.

Cu patru sau sase implanturi fixate pe fiecare arcada proteza va imita perfect dentitia naturala.

In sfarsit cu acest procedeu inovator batranetea este tinuta pe loc, fiindca dintii aceia batator la ochi de artificiali imbatranesc cu pana la 10 ani o persoana.

Tratamentul cu implant dentar prezinta avantajele din lista de mai jos:

-mentine in forma gingia, osul si aspectul obrajilor, deci stopeaza imbatranirea. O proteza mobila inseamna retragerea gingiilor si atrofierea oaselor, plus schimbarea aspectului obrajilor si lasarea colturilor buzelor. Proteza fixa asezata pe implanturi imita perfect dantura din tinerete si poate fi confundata cu  dintii naturali ai pacientului.

-asigura stabilitate dintilor, iar masticatia si vorbirea sunt superioare si apropiate de cele realizate cu dintii naturali. Persoanele care au proteze mobile vorbesc cu dificultate si nu sunt mereu intelese de catre cei din jur.

-garantia lucrarii este mult mai mare decat in cazul protezelor mobile sau al lucrarilor complexe fixate pe alti dinti care au fost devitalizati si sacrificati in acest scop.

Oamenii nu se mai tem de pierderea dintilor cauzata de un accident, o boala sau de inaintarea in varsta si nu le mai este frica sa mearga la dentist din cauza urmatoarelor motive:

-durerile insuportabile la extractii, tratamente, detartraj, curatarea dintilor cu carii.

-teama ca trebuie sa iasa in lume cu gura stirba complet sau cu dintii piliti.

Clinicile care respecta pacientii si aplica tehnici moderne nu lasa pacientii angajati in tratamente pe termen lung sa plece din cabinet fara dinti, ci le fac lucrari fixe provizorii care sa le permita sa traiasca normal ca si pana atunci.

Cele mai bune implanturi dentare se utilizeaza si in clinica stomatologica Dental Premier, iar calitatea acestora depinde de urmatorii factori importanti:

-de materialele din care sunt facute. La clinica prezentata de mai sus, ele sunt din materiale foarte rezistente, dar si compatibile cu organismul, precum titanul, zirconiul etc.

-de experienta si pregatirea celui care realizeaza tratamentele cu implanturi. Medicii stomatologi din clinica DentalPremier.ro sunt specialisti de marca, publica articole in revistele de specialitate si sunt renumiti in lumea intreaga.

-de tehnicile noi, realizate in conditii de perfecta igiena

-de aparatura si echipamentele ajutatoare si de laboratoarele cu cei mai buni tehnicieni.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *