0

Iti este jena sa zambesti? Apeleaza la albire dentara

Zambetul unei persoane este considerat unul dintre punctele forte ale omului, asta in cazul in care persoana are un zambet stralucitor si placut. De foarte multe ori se intampla ca unele persoane sa ezite sa zambeasca cu adevarat pentru ca nu poseda cel mai frumos zambet. Ingalbenirea dintilor este una dintre cele mai comune probleme cu care ne confruntam mai ales in cazul in care nu ne ingrijim corespunzator dintii. Chiar si in cazul unei ingrijiri dentare corespunzatoare exista riscul ca la un moment dat dintii sa se ingalbeneasca. Fumatul excesiv, consumul de alcool sau consumul diferitelor alimente sunt factorii care contribuie la ingalbenirea dintilor. Pentru ca ingalbenirea dintilor sa nu ii frustreze pe oameni si sa ii faca sa ezite sa zambeasca clinicile stomatologice ofera un tratament stomatologic menit sa indeparteze placa bacteriana care se depune pe dinti si care ii face sa arate neingrijiti.

Acest tratament stomatologic poarta denumirea de albire dentara si este unul dintre cele mai accesate tratamente stomatologice din lume. Spre deosebire de alte tratamente stomatologice, albirea dentara este unul dintre tratamentele stomatologice care se realizeaza rapid si fara ca pacientul sa simta vreo durere. Faptul ca albirea dentara este un tratament stomatologic care se realizeaza fara ca pacientul sa simta vreo durere este unul dintre motivele pentru care acest tratament este cel mai accesat tratament stomatologic din lume. Este binecunoscuta teama pe care multi dintre noi o au vizavi de mersul la medicul stomatolog. Pentru ca albirea dentara este cel mai cautat tratament stomatologic pe piata au aparut fel de fel de tratamente de albire a dintilor, tratamente care pot fi realizate atat in cabinetul unui medic stomatolog cat si in confortul casei tale. Cu toate ca acest tip de tratament stomatologic poate fi realizat si din confortul casei tale este recomandat ca acesta sa se realizeze doar intr-un cabinet stomatologic.

De ce este recomandat ca procesul de albire a dintilor sa fie realizat doar intr-un cabinet stomatologic?

Tratamentul de albire a dintilor este un tratament prin care se indeparteaza placa bacteriana depusa pe dinti si le ofera acestora stralucire si albire. Chiar daca acest proces poate fi realizat si acasa este recomandat ca albirea dentara sa se realizeze doar intr-un cabinet stomatologic. De ce? Pentru ca:

-Procesul de albire dentara este realizat si urmarit de catre medic, acesta fiind persoana competenta in acest sens.
-Procesul de albire este realizat doar cu materiale de cea mai buna calitate fapt care face ca rezultatul sa fie unul foarte bun. Faptul ca din ce in ce mai multe persoane apeleaza la acest tratament stomatologic face ca pe piata sa se gaseasca si tratamente care nu sunt de cea mai buna calitate. Aceasta ipoteaza nu se aplica si tratamentelor stomatologice realizate intr-un cabinet stomatologic.
-Medicul dentist utilizeaza in timpul procesului de albire a dintilor diga, un instrument care protejeaza si ajuta la mentinerea sanatatii gingiilor in timpul procesului de albire dentara. Acest important avantaj nu poate fi obtinut in cazul in care procesul de albire dentara se realizeaza la domiciliu.
-Structura dintilor nu este afectata asa cum se poate intampla in cazul in care procesul de albire dentara se realizeaza la domiciliu.
-Pacinetul nu simte nici o durere, detaliu extrem de important avand in vedere ca un numar foarte mare de persoane refuza tratamentele stomatologice pentru ca le este teama ca aceste tratamente sa nu fie dureroase.
-Inainte de a incepe procesul de albire a dintilor este necesara o igienizare dentara. Acest lucru poate fi realizat doar intr-un cabinet stomatologic. In cazul in care procesul de albire a dintilor este realizat fara ca in prealabil sa fie realizata o igienizare dentara rezultatul nu va fi cel asteptat.
-Este posibil ca unele cazuri sa apara o sensibilitate dentara. Medicul stomatolog va oferi sfaturile necesare pentru a tine sub control aceasta sensibilitate. De asemenea, medicul stomatolog este cel mai in masura sa ofere sfaturi pentru ca albul dintilor sa fie pastrat o perioada cat mai lunga de timp.
Dentaline-clinic ofera cel mai profesionist tratament pentru albirea dintilor

Clinica stomatologica dentaline-clinic ofera in acest moment cel mai profesionist tratament pentru albirea dintilor. Acest lucru se datoreaza faptului ca in timpul procesului de albire dentara medicul stomatolog utilizeaza cele mai performante instrumente cum ar fi de exemplu lampa ZOOM sau laserul Epic Biolase. De asemenea, inalta pregatire profesionala a medicilor stomatologi care lucreaza in cadrul acestei clinici este un alt motiv pentru care merita sa apelezi la serviciile acesteia.

Concluzii
Ingalbenirea dintilor nu trebuie sa mai fie un motiv de frustrare pentru nici o persoana pentru ca in acest moment aceasta problema estetica se rezolva in cel mai scurt timp posibil. Tratamentul de albire a dintilor este tratamentul care ofera oricarei persoane sansa de a zambi din nou asa cum o facea inainte ca dantura sa se ingalbeneasca. Pentru ca acest tratament sa ofere rezultatul dorit dar si pentru ca acesta sa nu puna in pericol sanatatea pacientilor este recomandat ca acesta sa fie realizat doar intr-o clinica stomatologica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *