0

Nunta dvs are nevoie de un wedding planner si de restaurantul ballroom Militari

In ziua de azi, tot mai multe cupluri se gandesc sa apeleze la un wedding planner sau o persoana speciala care organizeaza nunti. Asta pentru ca nu isi doresc sa fie stresati si sa uite ceva. Un organizator de nunti are, de obicei, o intreaga echipa de oameni care stie exact ce sa caute si ce sa faca, in functie de specificatiile dvs. Vor lucra alaturi de voi intens, pana la evenimentul principal, pentru a se asigura ca totul functioneaza fara probleme, scutindu-va de la stres si emotii in plus. Practic, acestia vor fi responsabili pentru a finaliza ceea ce ati inceput prin asistarea si directionarea achizitiilor de nunta, pentru a urmari itinerariul dvs., pentru a gestiona configurarea si defalcarea si pentru a gestiona toate celelalte lucruri intre ele. Se vor ocupa inclusiv de organizarea la restaurant. Pentru a va da un sfat, va putem recomanda ballroom Militari ca si restaurant pentru nunta. Acest restaurant are o capacitate de 2000 de oameni, avand 6 sali cu diferite dimensiuni si teme, perfecte atat pentru o nunta mare, cat si pentru una mai restransa. Un organizator de nunti poate lucra cu personalul restaurantului pentru a stabilii toate detaliile pe care le doriti.

Iata, pe larg, motivele pentru care ar fi bine sa angajati un coordonator de nunta.
Daca angajati un organizator de nunti cu servicii complete, acesta va lucra cu voi inca din prima zi pentru a va ajuta sa va construiti nunta de la inceput, organizand totul, de la alegerea temei nuntii dvs. pana la gasirea furnizorilor potriviti si, bineinteles, de coordonare a nuntii. Desigur, acest lucru costa putin mai mult, insa dvs. veti avea timp sa va ocupati de lucruri ce tin strict de persoana dvs. Organizatorul de nunti se va consulta cu dvs. In orice privinta. Sugerati-i sa organizeze nunta la Militari Ballroom Residence, deoarece va avea o cooperare excelenta cu personalul de aici.

Daca aveti deja o viziune clara pentru tema, locul, meniul si multe altele, este posibil, daca nu angajati un organizator, sa intervina altii precum parintii, socrii, rudele etc. Cum? Acestia pot “injecta” (din greseala sau voit) prea mult din stilul lor in nunta dvs., astfel incat sa nu ajungeti exact la ceea ce doriti. Daca alegeti un organizator, acesta va va da sfaturi, insa nu va va impune nimic si va face exact dupa dorinta dvs. Fiti ferm si nu lasati pe altcinvea sa intervina in ceea ce visati.
Cu ajutorul unui coordonator de nunta, nu trebuie sa va stresati. Va urmari echipa de furnizori pentru nunta (acolo unde este cazul) si se va asigura ca totul este livrat si ca toata lumea este la locul potrivit la momentul potrivit. Acest lucru va va elibera timpul si va va face un pic mai putin stresat inainte de a merge  la altar.
Daca aveti momente “goale” in eveniment, care trebuie cumva sa se lege – nu va faceti griji! Este sarcina coordonatorului de nunta sa planifice totul. Acesta va supraveghea toate detaliile zilei, pe masura ce se desfasoara si va face toate modificarile necesare, astfel incat dvs. sa va puteti concentra asupra a ceea ce este important. De exemplu, daca planul dvs. de asezat la masa la restaurant  trebuie sa fie schimbat din cauza unuia sau a doi invitati surpriza, organizatorii, impreuna cu personalul restaurantului vor aranja lucrurile pentru dvs. (cu aprobarea dvs., desigur).

Vor elimina orice neplaceri in ziua cea mare
Fiecare eveniment are propriul set unic de provocari. Daca angajati un coordonator de nunta si alegeti restaurantul potrivit precum Militari Ballroom Residence, orice problema legata de nunta, mare sau mica, va fi acum problema lor. Daca incepe sa ploua, va pune planul B in actiune. Daca cineva loveste accidental o tava, va gasi o solutie. Daca cineva ajunge pe scaunul gresit, va gasi pe cineva care sa-l aduca la locul corect. Practic, este ca si cum ati avea un spiridusi bun la toate la evenimentul dvs., lucru care poate fi foarte util.

Vor tine totul in miscare
Sa se respecet programul este esential pentru orice nunta. De la biserica la mancare si pana la primul dans, totul trebuie sa fie la timp. Organizatorul de nunti va fi acolo pentru a supraveghea totul, asigurandu-va ca totul se intampla cand trebuie, astfel incat sa puteti profita de fiecare moment important fara stres. Acesta este un ajutor urias, deoarece nuntile necesita o anumita structura.

Fiecare cuplu fericit experimenteaza stresul zilei nuntii si este ceva complet natural. Emotiile se desfasoara la un nivel maxim si exista o multime de lucruri care trebuie sa se potriveasca pentru ca totul sa mearga fara probleme. Angajarea unui coordonator de nunta va poate ajuta sa va fiti un pic mai calm, deoarece va avea de-a face cu toti furnizorii dvs., asigurandu-va ca itinerariul dvs. este perfect. Asta inseamna ca veti fi liber sa va concentrati asupra casatoriei efective si a sarbatoririi la restaurantul ales.
A alege un organizator de nunti si restaurantul Militari Residence Ballroom inseamna combinatia perfecta pentru o zi reusita!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *