1

NU poti fi bautor de cafea daca nu incerci Teo’s Cafe

Nu stiu cum sunt altii dar eu cand vine dimineata, unul din primele lucruri la care ma gandesc este cafeaua. Uneori o prepar acasa, alteori o beau in oras, fie ca-s cafenele unde te poti relaxa si socializa fie la unul din multele coffee shop-urile to go care au inceput sa prinda din ce in ce mai mult in tara noastra.

Fiecare poate sa-si aleaga locatia preferata, aici am publicat o lista destul de generoasa de Coffee 2 Go din Iasi, fiecare merge pe blendul sau, astfel incat fiecare bautor de cafea poate sa-si aleaga brandul preferat in functie de cafeaua preparata sau de zona in care locuieste sau o frecventeaza des.

Una din cele mai vechi cafenele de genul asta din Iasi este Teo’s Cafe, ei au inceput acum cativa ani si acum au ajuns sa aiba mai multe puncte de lucru din oras precum: Pietonalul Stefan cel Mare Iasi; Food Court Iulius Mall Iasi; langa Facultatea de Economie si Administrare a Afacerilor; langa Facultatea de Medicina si Farmacie Iasi, adica mai pe scurt, oamenii au incercats a fie cat mai aproape de fiecare cetatean al orasului, ba chiar acum ceva vreme aud eschis o astfel de cafenea si in Cluj, cafenea ce am gasit-o din intamplare asta toamna cand am vizitat orasul in cadrul unei conferinte la care am participat.

11866257_888853631189314_6719791666085364363_n

Desi sunt un bautor de cafea, nu trece o zi fara sa beau cel putin o cafea, pot spune ca nu sunt un consumator pretentios, dar in momentele de relaxare, aleg tot timpul o plimbare pe pietonalul Stefan cel Mare din Iasi si nu pot concepe o plimbare fara o cafea de la Teo’s Cafe unde se gasesc tot felul de sortimente si arome, de la espresso pana la macchiato, cappuccino, americano, latte, ceaiuri, ciocolata calda si multe altele.

Ceea ce nu vedem noi, cei care suntem cumparatorii ca sa zic asa, nu stim faptul ca in spatele tejghelei, prepararea cafelei a ajuns la un nivel de arta, prepararea unei cafele bune trebuie sa urmeze niste pasi si incepe de la macinarea cafelei, gramajul, temperatura si presiunea expresorului, laptele si temperatura acestuia si multe altele fac sa se ajunga la rezultatul numit calitate.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *