3

Avantaje in videochat

In primul rand, trebuie spus de la inceput ca putem sa vorbim cu adevarat de avantaje doar in cazul unui studio de videochat. Meseria de model intr-un studio videochat continua sa castige din ce in ce mai mult teren pe piata muncii, popularitatea sa avand la baza pachetul mare de beneficii de care se poate bucura  orice model.

Atunci cand vine vorba de un job de model videochat, castigurile din videochat sunt, cel mai probabil, principalul punct de interes. Cu mult peste medie fata de salariile din alte domenii, castigurile din videochat te ajuta sa atingi un anumit nivel al satisfactiei si al evolutiei.

Pe langa castigurile fabuloase pe care modelele videochat le pot incasa in fiecare luna, un alt avantaj este reprezentat de facilitatile oferite. Aici, in cadrul studioului, iti poti genera usor veniturile de la o luna la alta doar prin intermediul activitatii pe care o desfasori, fapt care nu se intampla si la alte locuri de munca. Premiile si bonusurile primite sunt doar cateva dintre avantajele pe care le are un model de videochat.

Videochatul poate fi un domeniu avantajos pentru tine, atata timp cat alegi si inveti sa profiti de toate sansele si oportunitatile pe care acesta le ofera. Independenta si stabilitatea financiara, urmate de un program flexibil, castigurile insemnate, bonusurile, concursurile si recompensele sunt printre principalele avantaje de care trebuie sa tii cont  in alegerea studioului de videochat.

Venituri fabuloase

Castigurile in videochat depind de foarte multi factori, unul dintre acestia fiind timpul dedicat acestei activitati. Insa nu doar orele online reprezinta un factor major spre obtinerea independentei financiare, ci si capacitatea de a purta conversatii sau atitudinea de care dai dovada in timpul conversatiilor. Odata ce vei deslusi psihologia membrilor, vei atrage cu siguranta mai multe vizualizari si venituri ce pot creste si ajunge intre 3000$ si 10.000$, chiar si la sume de peste 30.000$/luna.

Comisioane semnificative

Mai ales cand vine vorba de partea financiara, am ales sa punem accent pe legalitate, corectitudine si transparenta. Oferim cel mai avantajos sistem de comisioane pentru modelele feminine care opteaza pentru o cariera in videochat. Comisionul modelelor Art Studio poate ajunge pana la 70% din prima luna, in functie de timpul petrecut online, la care se adauga si alte bonusuri consistente care le vor mari considerabil bugetul.

Program flexibil

In cadrul unui studio de videochat, programul este flexibil, organizat in ture de zi si de noapte. De regula, se cumuleaza opt ore de lucru pe zi, in cinci zile pe saptamana, insa modelele au libertatea de a alege cum si cand doresc sa acumuleze respectivele ore. Cu cat mai multe ore, cu atat si castiguri mai mari. Turele flexibile creeaza un echilibru intre viata profesionala si cea personala, astfel ca fiecare model va beneficia de suficient timp si pentru alte activitati.

Mai multa libertate

Spre deosebire de un mediu corporatist in care sunt impuse anumite reguli si conduite, intr-un studio profesionist de videochat ai mai multa libertate. Partea frumoasa a unui job de model videochat este ca tu faci regulile in fata camerei, nu iti impune nimeni ce sa faci sau cum sa fii. Aici nu sunt reguli stricte, doar sfaturi care te pot ajuta sa cresti constant din punct de vedere al performantei. Videochatul este un job care iti poate oferi intr-un timp relativ scurt o multime de placeri: casa, masina, libertatea de a te plimba prin toata lumea. Nu te abate de la obiectivele pe care ti le-ai propus, invata lucruri noi, fii independenta financiar si fa doar ce iti place!

Dezvoltare personala si cunostinte de psihologie valoroase

Veniturile mari sunt doar o parte pozitiva de care se poate bucura modelul de videochat.  Avand in vedere faptul ca acesta intra in contact cu membri care au personalitati si pareri diferite, modelul este capabil sa isi dezvolte abilitatile psiho – sociale. In timp, el capata abilitatea de a se mula pe caractere si stiluri distincte, ceea ce il ajuta foarte mult in procesul de dezvoltare personala. Mai mult decat atat, modelul ajunge sa stapaneasca pana si cele mai ascunse taine ale seductiei, devenind mai sigur pe el si mai puternic, mai constient de potentialul si de succcesul pe care il poate atinge muncind intr-un studio profesionist de videochat.

 

 

3 Comments

  1. Mai multa libertatea si flexibilitatea ne dorim cu totii de la un job, iar videochatul este unul dintre domeniile care ofera aceste avantaje, lasand la o parte faptul ca beneficiind de suportul unui studio profesionist, poti ajunge sa castigi foarte multi bani lunar, asa ca de ce nu? Este un domeniu de munca diferit, insa cu multe beneficii.

  2. Poate fi inconfortabil initial, mai ales daca nu ai multe informatii despre ce inseamna sa fii model de videochat, insa cu timpul si informatiile corecte, vei vedea ca videochatul chiar este o optiune viabila pentru o situatie financiara asa cum iti doresti.

  3. Da, clar in videochat nu se compara cu mediul corporatist pentru ca aici din fericire iti poti alege programul si nu trebuie sa vii de la 8 la 17 in fiecare zi. Totul de depinde de tine si de modul in care ai ales sa colaborezi cu studioul, de obicei este indicat sa alegi orele de munca in care traficul este crescut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *