0

Decoreaza camera copilului cu folie de tabla scolara

Cei mici sunt mereu plini de energie, motiv pentru camera acestora este plina cu cele mai variate jucarii: ursuleti de plus, papusi, masinute, carti de colorat si creioane colorate, plastilina, mingi si asa mai departe. Uneori, pare ca se plictisesti si de acestea, desi camera este plina de jucarii si abia mai ai loc sa te deplasezi prin incapere. Iar noi, ca parinti, trebuie sa venim mereu cu idei noi si creative, pentru a-i tine ocupati pe copii, astfel incat sa ne permita timpul sa realizam si alte treburi casnice. Daca sunteti in pana de idei si nu stiti cu ce anume sa mai decorate camera copilului, pentru a-i oferi acestuia activitate, Folina.ro, un magazin online de decoratiuni de interior, vine cu o solutie inedita!

V-ati gandit vreodata sa instalati in camera celui mic o tabla scolara, pe care sa o foloseasca pe post de panza de pictat? Puteti realiza acest lucru cu folie tabla scolara, pusa la dispozitie de catre cei de la Folina. Este un fel de folie autoadeziva, care poate sa transforme orice suprafata neteda intr-o tabla de scris alba sau transparenta (in functie de tipul foliei), luciosa pe care se pot aplica magneti. Este o solutie practica si moderna pentru a comunica, a lasa mesaje, si cu siguranta va fi foarte indragita de cel mic, deoarece de acum inainte poate sa deseneze si sa stearga ori de cate ori doreste. Si in acest fel, ii veti da o ocupatie foarte practica si creativa.

Pe suprafata acestei folii se poate scrie cu markere semipermanente, care se sterg extrem de usor cu un burete sau laveta uscata. De asemenea, pe suprafata acesteia se pot aplica magneti in forma de cifre, litere, forme geometrice, toate astea pentru lectii interactive si atractive pentru cei mici. Folosind aceasta folie, se poate crea direct pe perete un planner pentru activitati in camera copilului, precum: ora de scriere sau ora de desen cu diferite mesaje, forme sau culori. Autocolantul are propriul adeziv si se aplica folosind o racleta din pasla pe suprafete netede: perete, lemn, sticla, plastic.

Cu Folina.ro, camera celui mic va deveni instant mult mai atractiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *