0

Principalele motive pentru care ar trebui sa incepi sa folosesti Office 365

Pachetul Microsoft Office a fost si este inca foarte apreciat pentru toate aplicatiile si beneficiile pe care le ofera utilizatorilor, care ii ajuta pe acestia atat in viata lor personala, cat, mai ales, in cea profesionala.

Experienta de utilizator a unui pachet de servicii Microsoft Office poate fi acum mult imbunatatita, daca acesta decide sa treaca la urmatorul nivel si sa opteze pentru Office 365. Tehnologia avansata din ultimii ani a permis aparitia unor solutii orientate catre cloud, atat pe partea de stocare, cat si in ceea ce priveste crearea unui birou virtual. Fiind foarte avantajos ca pret, Office 365 este una dintre cele mai des accesate solutii pentru companii.

De ce sa folosesti Office 365 pentru afacerea mica pe care vrei sa o dezvolti?

Orice afacere mare a pornit la un moment dat de jos, de aceea persoanele care au in plan dezvoltarea unui business trebuie sa ia in calcul toate lucrurile pe care le pot face in acest sens. Prima si cea mai importanta alegere este sa investeasca in servicii Office 365.

Costurile pentru utilizarea softului sunt de cateva zeci de bani pe zi pentru fiecare angajat in parte. De asemenea, fiindca este vorba despre solutii de cloud, documentele importante ale companiei pot fi accesate de oriunde din lume, avand garantia securitatii. Office 365 este o optiune cu o stabilitate de invidiat, care ofera suport tehnic profesional in cazul in care exista probleme in acest sens.

Totodata, actualizarile si intretinerea acestui soft sunt cat se poate de simple. Pentru cei care nu au posibilitatea de a gestiona si de a intretine softul desktop Microsoft Office, precum si de a instala lunar patch-urile si actualizarile necesare, vestile bune nu intarzie sa apara!

Implementarea acelorasi capabilitati necesita servere, infrastructuri de retea, dar si personal IT pentru a le gestiona, instala, actualiza si mentine, in timp ce Office 365 ofera aceste servicii fara prea mari batai de cap.

Accesibilitatea este un alt punct forte al sistemului Office 365. Utilizatorii au acces la toate aplicatiile importante, precum Word, Excel si Outlook, dar si la alte instrumente Microsoft Office de oriunde exista o conexiune web pe orice fel de dispozitiv.

Cu Office 365, ingrijorarile utilizatorilor vor disparea

Dupa securitatea serviciilor si produselor Office, fiabilitatea reprezinta un mare motiv de stres si de ingrijorare. Deoarece Microsoft detine foarte multe centre de date, localizate in toata lumea, nu vor exista momente de downtime.

In acelasi timp, utilizatorii mai pot avea un motiv de ingrijorare, si anume conformitatea. Serviciile Office 365 sunt conforme cu toate standardele internationale si sunt, totodata, compatibile cu toate sistemele desktop si cu toate sistemele de operare folosite.

Cu un sign-on unic, cu avantajele utilizarii ultimei versiuni Exchange Server, dar si cu un Share Point Online, care faciliteaza colaborarea, si cu optiuni incluse pentru facilitarea intalnirilor si conferintelor online, dar si pentru lucrul in echipa, Office 365 devine cea mai buna solutie pe care o pot alege companiile mici si mijlocii pentru a se dezvolta continuu pe o piata destul de competitiva in acest sens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *