0

Solutii pentru gene de invidiat la preturi pentru orice buzunar

Vara asta se poarta machiajul cat mai natural, spre deosebire de machiajul adoptat in ultimii ani, bogat in efecte fel de fel. Astfel, fie ca alegi sa pleci catre destinatia visurilor, intr-o vacanta, fie ca-ti doresti un aspect natural, in raport cu tendintele actuale, cu siguranta aspectul genelor este un atribut pe care il vei avea in vedere.

Orice femeie isi doreste gene de invidiat, pline de volum si dimensiune, de care sa se bucure zi de zi. Solutii exista bineinteles, pentru toate buzunarele.

Trecem in revista cateva dintre optiunile posibile la care poti apela indiferent ca iti doresti sa pui genele in centrul atentiei, ca ai nevoie de gene fabuloase pentru un eveniment sau pentru o vacanta lipsita de griji.

  • Opteaza pentru extensii de gene

Daca-ti doresti un rezultat de durata si sa nu-ti mai faci griji zi de zi in ceea ce priveste calitatea unui lipici sau a unor produse cosmetice, poti opta pentru extensii de gene false si extensii fir cu fir. Procedura este bineinteles mai costisitoare, insa genele te pot tine o vreme indelungata. Igiena trebuie sa fie una meticuloasa si atenta pentru a preveni nu doar pastrarea genelor pe termen lung, ci si sanatatea oculara.

  • Poarta gene false

Genele false nu mai sunt o noutate pentru tine? Atunci n-ai cum sa dai gres cu ele. Totusi, daca vei fi pe graba, s-ar putea sa nu le aplici sau sa le indepartezi corespunzator. Asa ca nu ar strica sa iei in calcul o optiune mai de durata saugenele magnetice Ardell, care au performante deosebite.

Un concept nou pe piata, dar foarte fascinant de altfel, sunt si genele magnetice. Vei gasi si pe www.exclusivcosmetics.ro cateva modele care sa te incante si care sa se potriveasca dorintelor si nevoilor tale. Modalitatea de aplicare este simpla, iar rezultatul e de durata, inclusiv rezistent la apa.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *