0

Volvo XC90 – Interpretarea moderna a clasicului

Volvo XC90

Cei de la Volvo au lansat intr-un final, dupa multe luni de teasere, primele imagini si informatii oficiale ale noului XC90, model ce va inspira designul tuturor viitoareor modele ale constructorului suedez sub patronaj chinezesc. Linii noi ce imbina clasicul cu modernul, designul farurilor ce amintesc de masinile clasice cu noile lumini de rulare pe timp de zi vor face ca Volvo XC90 sa lupte de la egal la egal cu masinile germane de top.

Nu se rezuma totul la interpretarea moderna a clasicului ci si tehnologia noua folosita pentru XC90, platforma tehnica SPA (Scalable Product Architecture), navigatie dezvoltata de catre Ericsson, Apple CarPlay plus o varianta hybrid care va veni cu multe noutati si diferente fata de concurenta si multe altele.

Noul Volvo XC 90 va fi construit din 2015 la Torslanda, in Gothenburg iar primul contact va fi in octombrie in cadrul Salonului International de la Paris iar primele livrari vor fi in primavara-vara anului viitor, lansarea in Romania va avea loc la inceputul anului viitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *