0

Reducere de 50% pentru zborurile cu Wizz Air

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană din Europa Centrală și de Est, a anunțat că fiecare client care achiziționează online un bilet pe 12 aprilie, poate cumpăra un al doilea bilet la jumătate de preț*, până la maximum șase bilete. Promoția, una dintre cele mai populare lansate de Wizz Air, a început la ora 00:00 și se va încheia la miezul nopții (CET), pe 12 aprilie 2016.

Oferta se aplică doar biletelor cumpărate online, pe wizzair.com, iar fiecare bilet include un loc alocat și un bagaj mic de cabină. Alte servicii, cum ar fi bagajul mare de cabină sau de cală ori prioritatea la îmbarcare nu sunt incluse în promoție, însă pot fi adăugate pe parcursul rezervării sau mai târziu. Ce trebuie de stiut este ca oferta este disponibila si pe Aeroportul din Iasi, mai ales ca din vara Wizz Air va avea baza in Capitala Moldovei.

bg_version_2

Johan Eidhagen, Chief Marketing Officer Wizz Air a declarat: “Modalitatea ideală de a întâmpina sezonul de călătorii care urmează este o ofertă foarte bună, iar WIZZ este bucuroasă să aibă rolul companiei care vă oferă întotdeauna ceea ce doriți. Cele mai scăzute tarife, serviciile de calitate la bord și altele adiționale, dacă doriți. Destinațiile noastre sunt mult prea distractive să fie vizitate de unul singur, așa că vă invităm să veniți cu un prieten, pentru doar jumătate din prețul biletului.”

Discountul nu se aplică următoarelor zboruri: Budapesta – Bordeaux – Budapesta de pe 14 iunie; Budapesta – Marseille – Budapesta pe 18 iunie; Budapesta – Lyon – Budapesta pe 22 iunie.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *