0

Sandalele sunt vedetele verii, iată care sunt cele mai populare modele pentru sezonul estival!

Femeile au avut dintotdeauna o atracție specială către încălțăminte. Este o iubire pe care cu greu bărbații o pot înțelege, o poveste de dragoste sinceră și intensă care nu se va termina vreodată.

Acum că vara s-a instalat pe deplin, atenția noastră este îndreptată către săndăluțe, mai ales că arată absolut delicios și adorabil atunci când însoțesc o rochiță ușoară de vară care se unduiește lin sub briza serii.

Tipurile de săndăluțe variază, iar uneori este greu să le alegi pe cele potrivite, mai ales dacă îți faci cumpărăturile online și nu poți proba produsul pentru a înțelege rapid dacă te ți se potrivește sau nu. Tocmai pentru a evita acest tip de neplăceri, ți-am pregătit o scurtă trecere în revistă a celor mai populare modele de sandale.

Sandale fără toc
Formidabil de comode, dar totuși stilate, sandalele fără toc sunt nelipsite la plecarea în vacanță. Mai mult, dacă plaja este destinația ta, sandalele fără toc se pretează de minune, mai ales că se curăță super rapid și ușor, printr-o simplă scuturare. Așadar, sandalele fără toc se potrivesc cel mai bine pentru persoanele cu un stil de viață activ, sau care se află în vacanță, pe o plajă însorită.

Sandale cu toc
Această categorie de sandale oferă un plus de eleganță și stil, oferind piciorului un aspect mai zvelt. De asemenea, tocul poate fi de mai multe tipuri, în funcție de dimensiune, formă, textură sau design. Detaliem în cele ce urmează.

Sandale cu toc gros
Aceste piese de încălțăminte se disting printr-o estetică exterioară deosebită și un design super atractiv. Deși se găsesc pe magazinele online de specialitate la un preț atractiv, pot fi considerate drept un accesoriu de lux, mai ales pentru modul în care împodobesc piciorul, oferind un extra plus de grație și prestigiu. Despre sandalele cu tocul gros mai putem spune că sunt deosebit de feminine și cochete.

 

Sandale cu toc mic

Tocul mic este ideal pentru o purtare ușoară, asigură o bună circulație, precum și confort maxim. Petreceri, plimbări, vizite, evenimente culturale, sandalele cu tocul mic te vor scoate în evidență de fiecare dată, oferindu-ți o stare de relaxare și bună-dispoziție obținută prin combinația optimă dintre eleganță și confort.

 

Sandale cu toc platformă
Extrem de populare, sandalele cu toc platformă te vor feri de oboseală chiar și în timpul sesiunilor prelungite de shopping. Plimbările lungi nu reprezintă o provocare pentru acest timp de sandale, pur și simplu sunt făcute întocmai pentru a se potrivi cu pantaloni skinny sau scurți, fuste și mini midi, precum și cu rochii vaporoase și romantice care aprind imaginația oricărui bărbat.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *