0

Suportul pentru sticla de vin, cadoul cu care nu dai gres niciodata

Temperatura, umiditatea, conditiile de iluminare si miscarea sticlei sunt esentiale pentru ca vinul sa se maturizeze in mod corespunzator. Vinurile trebuie sa fie pastrate intr-un loc sigur, in cazul in care trebuie sa fie stocate pentru o perioada de timp. Si nu exista alta modalitate de a pastra vinurile in siguranta, in afara de a investi in rafturi sau suporturi pentru vinuri (in functie de numarul de sticle pe care il detineti).

Daca aveti multe sticle de vin, veti avea nevoie de un raft mare, dar daca obisnuiti sa pastrati in casa cateva sticle de vin de calitate pentru a va impresiona prietenii care vin in vizita, puteti alege un suport pentru sticla de vin. Un astfel de suport este, totodata, un element de design impresionat, care va atrage toate privirile, si asta pentru ca cele mai multe astfel de suporturi au forme interesante: animale, personaje de film, masinute, avioane, figurine care reprezinta diverse profesii (medic, avocat, cantaret, hornar etc.)

In general, cele mai bune sunt rafturile si suporturile orizontale sau care pot fi miscate in pozitie orizontala. Rafturile si suporturile verticale de vinuri sunt utile pentru pastrarea pe termen scurt a sticlelor, care urmeaza sa fie consumate in viitorul apropiat. Sticlele de vin care sunt depozitate ani de zile in pozitie verticala vor provoca uscarea dopului de pluta si, astfel, aerul va putea intra in sticla si va altera vinul.

De asemenea, un suport pentru sticla de vin poate fi un cadou excelent pentru un prieten cu ocazia zilei de nastere si nu numai. Pe Nago.ro veti gasi, de exemplu, suporturi sub forma unei figurine ce simbolizeaza un absolvent sau un suport metalic in forma de albina, ce poate fi cadoul potrivit pentru o persoana pasionata de apicultura. De asemenea, veti gasi suporturi pentru sticla de vin sub forma unui profesor. Pentru pasionatii de muzica puteti opta pentru un suport sub forma de chitarist, iar pentru o doamna/domnisoara cocheta, pentru un suport sub forma unei femei care s-a intors de la cumparaturi cu bratele pline de sacose cu cadouri. Daca sarbatoritul este pasionat de motociclete, biciclete sau pescuit, tot pe Nago.ro veti gasi un suport de sticle de vin perfect. Daca nu cunosti destul de bine pasiunile persoanei careia vreti sa ii daruiti un astfel de cadou, puteti alege un suport care simbolizeaza norocul, asa cum este cel sub forma de hornar.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *