0

Top 3 cele mai bune surubelnite electrice

Exista numeroase ghiduri care te pot ajuta si care sunt foarte utile in momentul in care vrei sa faci aceasta achizitie, deoarece se cunsoc multe lucruri despre aceste produse, caracteristicile lor fiind foarte multe. De aceea, au aparut si materialele care te pot ajuta cu exactitate, scotand in evidenta cele mai importante lucruri in ceea ce consta o surubelnita electrica.

Totusi, sa nu uitam de faptul ca unele persoane nu au timpul sau dispozitia necesara pentru a analiza acest produs si de aceea, este ei au nevoie de o recomandare exacta, fara povesti. Aici intervin eu, deoarece pot sa spun ca am ceva experienta cu surubelnitele electrice deoarece de multe ori a trebuit sa achizitionez una. De aceea, iti voi recomanda cateva modele foarte bune, de o calitate cat mai mare.

Top surubelnite electrice de pe piata

Surubelnita electrica Trotec PSCS 10 este o prima recomandare. Exact acest model il folosesc si eu momentan si sunt foarte multumit de cum lucreaza. Desi este in culoarea galbena, in mod normal aceasta nu este cea mai potrivita pentru un astfel de produs, si cum era de asteptat totusi caracteristicile sale spun altceva. Eu o consider o surubelnita de calitate, deoarece acumulatorul sau este unul foarte bun, acesta avand nevoie de doar 3 ore pentru a fi incarcat pe deplin si care este de tipul Li-Ion. Greutatea sa este si ea foarte avantajoasa, deoarece nu iti creeaza nici un fel de disconfort. Aceasta este de 380 de grame si pot spune ca, am folosit-o la un moment dat aproape doua ore, iar umarul meu neavand nici o problema cu asta.

Acum trecem la o surubelnita electrica cu fir, aceasta fiind chiar Raider RD-CDD01. Sincer sa fiu, nu am folosit-o dar am prieteni care au facut asta de aceea si aceasta recomandare a mea. Are o putere de 300 W, ceea ce dupa parerea mea este mai mult decat necesar. Nu vreau sa iti recomand niste produse mult prea profesionale si ma rezum la cele de uz casic, care pana la urma, pe toti ne intereseaza. Combinatia sa de culori variaza intre rosu si negru iar mandarina are o dimensiune de 10 mm. Ca si suprafata de lucru, aceasta poate fi utilizata atat pe lemn, cat si pe pe metal, neavand o interdictie neaparat in acest sens, drept dovada a calitatii sale. Pretul, este putin sub media pietei, iar la Emag, gasesti mereu oferte in ceea ce consta achizitionarea sa.

Iar ultima mea recomandare, consta in modelul Trotec PSCS 11 care are cateva tehnologii noi incluse. Comparativ cu celelalte, aceasta este dedicata si plasticului pe langa lemn si metal ca si suprafata de lucru iar pe langa asta functia Softgrip este prezenta oferindu-ti doar elemente de calitate. Greutatea sa atinge 500 de grame insa iti poti face treaba cu ea foarte usor, si doar datorita functiilor sale pe care le are. Este putin mai scumpa decat precedenta insa ca si raport de pret-calitate este cea mai buna alegere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *