0

Trei motive care te vor convinge că portbagajul auto este un accesoriu indispensabil pentru orice autoutilitară

Atunci când ai o afacere, trebuie să ai în primul rând grijă la costuri, iar costurile cu deplasarea sunt printre cele mai costisitoare iar dacă nu sunt eficientizate la maxim, business-ul tău poate fi în pericol.

Efectiv trebuie să urmărești circuitul fiecărui bănuț și să determine dacă fiecare obiect achiziționat își returnează (și în ce pondere) suma investită. Apoi, revenind la deplasări, trebuie să le faci într-un mod cât mai eficient, reducând cât mai mult transporturile deoarece acestea consumă timp și bani.

Acesta este momentul în care realizezi cât de important e să poți transporta cât mai multe obiecte dintr-un singur drum, economisind astfel carburant dar mai ales timp care poate fi direcționat către alte activități care produc bani.

Dacă ai o afacere bazată pe servicii, precum instalații sanitare sau electrice, montaj camere supraveghere sau ascensoare, etc., transportarea tuturor echipamentelor de lucru dintr-un singur drum face diferența dintre pierdere și profit.

O soluție perfectă pentru o afacere care implică transportul de echipamente si scule este chiar portbagajul auto, un companion absolut indispensabil oricărei afaceri care deține autoutilitare.

Portbagajul auto asigură transportul în siguranță pentru mărfurile voluminoase sau grele, economisind spațiu prețios și de multe ori dublând efectiv capacitatea de transport a autovehicolului. Așadar, revenind la informațiile promise în titlu, iată care sunt cele trei motive care te vor convinge că portbagajul auto este un accesoriu indispensabil pentru orice autoutilitară.

1. Eliberezi mult spațiu din zona cargo

Toate obiectele ocupă spațiu, iar atunci când sunt mutate din mașină, pe mașină, capacitatea crește și îți permite astfel să transporți mai multe obiecte și scule necesare activității tale.

Spre exemplu, dacă ai o lucrare care necesită prezența a trei persoane și nu ai loc pentru toate persoanele, nu poți executa lucrarea. Dar, atunci când muți din echipamente se eliberează un loc, iar acel loc îți permite să oferi serviciul și implicit să ai încasări.

2. Poți transporta mai multe unelte sau scări care nu încap în mașină
Deși o bună parte din scările moderne sunt pliabile, unele nu încap în mașină nici dacă sunt pliate, situație în care singura soluție este folosirea un portbagaj pe care să se fixeze scara. Mai mult, există diferite materiale precum țevi, uși, profile, etc. care sunt ușor de rupt și nu pot fi pliate sau îndoite pentru a fi transportate în interior. Așadar, portbagajul salvează situația și de această dată.

3. Suportul de portbagaj este ușor și nu îngreunează
Aceste sisteme pentru transportul marfurilor si sculelor pe acoperis sunt realizate in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate. Suport de portbagaj realizat din aluminiu, este ușor, nu îngreunează, este robust si rezistent, durabil în timp. Faptul ca aceste produse sunt fabricate in principal din aluminiu inseamna ca sunt extrem de fiabile si sigur nu vor rugini.

Acestea au fost motivele pentru care credem că un portbagaj auto auto economisește timp și bani, dacă te-am convins de utilitatea acestui, produs, te invităm să accesezi site-ul din link pentru a afla și restul avantajelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *