0

Trei modalități avantajoase de a cumpăra ce ai nevoie pentru bebelușul tău

Vestea unei sarcini este unul dintre cele mai frumoase lucruri se poate întâmpla în viața unui om care îți dorește cu ardoare un copil, așa că nu ar trebui să lași grijile achiziționării celor necesare să-ți răpească această bucurie. 

Este adevărat faptul că voi, noii părinți în devenire, nu aveți prea mult timp la dispoziție să pregătiți venirea pe lume a bebelușului, mai ales dacă aveți și o carieră în plină desfășurare, dar nu trebuie să intrați în panică și să dați buzna în primele magazine care vă ies în cale. 

Înainte de orice, gândiți-vă care sunt cu adevărat prioritățile și cum puteți să vă eficientizează resursele. 

  • Cumpărați online hăinuțele pentru nou născuți 

Chiar dacă procesul de căutare și achiziția hainelor perfecte pentru cei mici  pentru copii este o treaba permanentă atunci când ești părinte. Totodată, preferințele și modul de achiziție diferă mult în funcție de obiceiurile generale dobândite de-a lungul timpului. Poate ai un magazin preferat și fie mergi special acolo sau intri să cumperi câte ceva când ajungi în zonă, ori ai un anumit producător preferat, sau dimpotrivă, atât timp cât se încadrează în bugetul tău sau în preferințele vestimentare, nu mai contează prea mult locul de unde cumperi. 

Totodată, nu doar prin prisma pandemiei, ci și din cauza unui stil de viață mai aglomerat, obiceiul de achiziție s-a mutat în mare parte în online, inclusiv atunci când vine vorba de îmbrăcăminte nou-născuți.  Ai avantajul de a găsi diversitatea  pe care o dorești, dar fără a lua la pas magazinele. În plus, cumpărând online, poți verifica unde sunt cele mai avantajoase prețuri sau calitative materiale din doar câteva clickuri. 

Odată ce ai descoperit un brand preferat de haine pentru copii, care te mulțumește din toate punctele de vedere, tendința este de a cumpăra doar de acolo. Și nu este nimic în neregulă cu asta. 

Stabileste-ti un brand preferat și achiziționează produsele fie atunci când ai nevoie, mai ales că bebelușii cresc foarte repede, fie atunci când sunt reduceri și poți anticipa mărimea bebelușului în avans cu una-două luni sau mai mult. 

  • Prioritizează

Este destul de ușor să entuziasmezi puțin mai mult atunci peste când cumperi haine pentru nou-născuți, tentația fiind de a cumpăra toate lucrurile drăguțe. Însă înainte de a face asta,  gândește-te la nevoia reală pe care o are copilașul tău abia venit pe lume. De exemplu, pentru primele săptămâni de viață, orice formă de încălțări este inutilă. Bebe va sta doar în căruț sau în brațele tale, deci nu va face prea mult contact cu solul. Mai bine investești în șosete călduroase, dacă vrei să-i protejezi picioarele.  

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *