0

Vara cluburile reprezinta cireasa de pe tortul marilor orase

Cea mai frumoasa viata de noapte din marile orase se desfasoara la concertele din aer liber si in cluburile asezate langa ape. De pilda la Viena, in fata Primariei sunt asezate scaune si iarna si vara, iar pe un ecran urias ruleaza concerte si scene din opere renumite sau filme. Oamenii pot viziona absolut gratuit aceste concerte, iar atmosfera este fantastica. Te simti ca si cum faci parte dintre vienezi, nimeni nu te ataca, nimeni nu te jefuieste, iar vanzatorii sunt extrem de amabili cu turistii.

Si in Romania se organizeaza astfel de evenimente, dar eu ador cluburile din Herastrau, fiindca acolo simt racoare in toiul verii si aud cantecele pasarilor. Luminile se sting in oglinda apei sau se aprind mai tare in ea si spectacolul este feeric. Muzica se aude perfect, de parca m-as afla in sali de concerte cu pretentii sau pe un platou de filmare a unui film cu buget urias.

Multe dintre cluburile din Bucuresti si din marile orase ale tarii sunt luate cu asalt fiindca au boxe club alese cu ajutorul sunetistilor magazinului Xevents.ro si montate eficient tot de catre acestia. Niciodata sonorizarea pusa la punct de ei nu a dat rateuri. Daca in alte cluburi auziti scartaieli si zgomote de fond infernale sau sesizati efectul de microfonie, in locatiile in care au amplasat ei boxele nu se va intampla asta niciodata.

Clubul reprezinta cireasa de pe tortul serii tale relaxante, cand muzica rasuna lin din boxe fara sa iti agreseze urechea sau creierul. In momentul in care urechea unui om este afectata intregul organism se afla in mare suferinta fiindca acesta este centrul echilibrului organismului uman. De la o ureche infundata de zgomote neplacute de fond apar durerile profunde de cap, ameteli, mersul nesigur si multe alte neplaceri.

Legat de acest aspect, poate ca intr-o zi guvernantii se vor gandi si la consumatorii de muzica din cluburi sa puna la punct o lege prin care sa fie amendati cei care nu le asigura o sonorizare de calitate in locatii.
Magazinul amintit faciliteaza obtinerea unui sunet de calitate prin oferirea spre inchiriere sezoniera a celor mai bune boxe, instalatii de lumini si microfoane ca banii sa nu fie blocati in aparatura, ci folositi pentru acoperirea altor nevoi mai urgente.

Si pentru organizatorii unor evenimente este la indemana acesta facilitate de inchiriere a boxelor si de proiectare a sistemului de sonorizare si instalare a acestuia de catre specialisti.

Fie ca doresti sa deschizi un club, fie ca esti abonat la cluburile din marile orase, iata de ce trebuie sa tii cont, daca doresti sa te bucuri de divertisment sau sa il oferi celor care iti vor fi oaspeti:

-cele mai bune boxe se gasesc la magazinul prezentat de mine si in ciuda calitatii exceptionale costa foarte putin.
-nu le alege singur, daca ai nevoie de ele, nu merge in cluburile in care sonorizarea lasa de dorit fiindca vei pleca foarte nervos acasa!
-roaga-i sa se ocupe si de proiectarea sistemului de sonorizare si de montarea boxelor si a microfoanelor!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *