0

BDHQ cel mai cautat antioxidant din lume

Antioxidantii esentiali sunt vitaminele A, C, E si precursorul vitaminei A, insemnand betacarotenul care protejeaza organismul de pericolul radicalilor liberi. Radicalii liberi sunt compusii chimici ce afecteaza sistemul imunitar si conduc la infectii sau diferite boli periculoase. Impotriva acestora, antioxidantii au un efect benefic deoarece pot incetini foarte mult procesul continuu de imbatranire si de asemenea protejeaza intreg corpul impotriva bolilor de inima, poluarii si cancerului. Acestia intaresc sistemul imunitar si cresc exponential rezistenta organismului fata de diverse infectii. In natura sa gasesc constant noi antioxidanti, cum ar fi in substantele din fructele de padure, rosiile, broccoli sau strugurii. Oamenii de stiinta au gasit aceste vitamine si in plantele medicinale precum turmenicul sau gingko biloba.

Principalii factori care contribuie la formarea radicalilor liberi ce ataca sistemul nostru imunitar sunt in primul rand Xenobioticele, precum metalele grele, pesticidele sau colorantii sintetici, fumatul, radiatiile ultraviolete si ionice si gazele de esapament auto sau industriale.

In momentul in care acestea apar, antioxidantii apara organismul impotriva acestui stres oxidativ. In cazul in care apare, aceste substante sunt pregatite sa le faca fata consecintelor sale.

O noutate stiintifica, descoperita de curand in Rusia impotriva imbatranirii celulare este BDHQ.

Ce este BDHQ?

BDHQ este o pulbere obtinuta din lemnul de zada din Siberia, specific de langa lacul Baikal din Rusia. In forma sa „vie” este considera cel mai puternic antioxidant din lume descoperit la momentul  actual.

Substanta- minune este biodihidroquercetinul, care este o forma naturala „vie” aflata initial in lemnul copacului si asigura o activitate antioxidanta rar intalnita. Aceasta are o capacitate uimitoare de a urmari si a intoarce electronii suplimentari, de a neutraliza radicalii liberi si de a proteja membranele celulare impotriva distrugerii organelor sau tesuturilor proprii. Studile farmacologice au demonstrat ca efectul acesteia de intarire a capilaritatii este de 3 pana la de 5 ori mai mare in comparatie cu quercetinul utilizat acum din vitamina P. Dihidroquercetinul reduce permeabilitatea peretilor vaselor de sange iar acest mecanism de actiune este asociat cu activarea proceselor oxidative.

Sub forma de pulbere, se asigura cea mai rapida actiune posibila iar o lingura de masurare contine doza optima de BDHQ pur.

Care sunt beneficiile pe care le asigura BDHQ?

Aceasta substanta ofera multe avantaje, dintre care :

– Ajuta la reproducerea intarirea celulelor perfect sanatoase;

– Impiedica inmultirea si slabeste celulele bolnave;

– Aduce in parametrii normali nivelul colesterolului din sange;

– Imbunatateste sistemul metabolic, elimina dilatarea vaselor de sange si creste pana in procenul corect vascozitatea sangelui;

– Incetineste imbatranirea la nivel celular;

– Imbunatateste tonusul pielii si elimina ridurile si acneea;

– Creste rezistenta la stres, boli infectioase sau factori adversi;

– Stimuleaza procesul de reparare al tesuturilor, in urma unei vatamari corporale sau a unei boli grave;

Acest antioxidant il veti gasi sub forma de pastile , care pot fi achizitionate dupa consultarea cu medicul specialist. Se recomanda a nu se depasi doza potrivita pentru consumul zilnic. Aceste pastile sunt suplimente alimentare si nu trebuie inlocuite cu o masa normala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *