0

Beneficiile unui dedurizator industrial de apă

În calitate de proprietar de afaceri, există o varietate de responsabilități de asumat. Asigurarea eficientă a aspectelor tuturor părților afacerii dvs. este una dintre ele, inclusiv dedurizatorul de apă.

Înțelegerea diferenței dintre apa moale și cea dură vă poate ajuta să determinați ce fel de apă este cel mai bun pentru clădirea și afacerea dvs. Cu toate acestea, instalarea unui sistem de dedurizare a apei pentru clădirea dvs. comercială are mai multe beneficii.

Diferența dintre apa dură și apa dedurizată

Înainte de a instala un nou dedurizator de apă comercial, ar trebui să vă faceți timp pentru a înțelege diferența dintre apa dură și apa dedurizată.

Apa tare conține minerale de magneziu și calciu. Aceste minerale pot deveni vizibile atunci când se acumulează pe electrocasnicele clădirii tale sau creează o textură mai dură pe hainele spălate. Apa moale nu conține aceste minerale, spune domnul Stefan S, managerul companiei de sisteme industrial de tartare, dedurizare si filtare a apelor industrial https://www.somra.ro/ .

Mulți proprietari de case și proprietari de clădiri comerciale observă diferența dintre apa dură și apa dedurizată atunci când spăla vasele, spăla îmbrăcămintea și face baie. De asemenea, puteți vedea diferența dintre apa dură și apa moale în funcție de gustul fiecărui tip.

Apa tare are gust ca o gură de bănuți în unele cazuri, în timp ce apa înmuiată va avea un gust neted și nu vă va perturba paleta. Apa dură poate avea, de asemenea, o culoare diferită de apa moale.

În timp ce apa moale iese limpede și translucidă, apa dură poate avea o nuanță de roșu portocaliu. Veți găsi acest roșu portocaliu lăsat în urmă lângă scurgerile chiuvetei în afacerea dvs. dacă aveți apă dură.

Cum funcționează un dedurizator industrial de apă

Un dedurizator de apă din comerț elimină mineralele de magneziu și calciu și le înlocuiește cu ioni de sodiu. Schimbul de minerale de apă dure cu sodiu are loc în rezervorul dedurizatorului de apă.

Cu o întreținere adecvată a dedurizatorului de apă, sistemul dumneavoastră ar trebui să vă deservească clădirea timp de mulți ani, cu puține sau deloc complicații.

De ce un dedurizator de apă este benefic pentru afacerea dvs.?

Multe companii pot beneficia de instalarea unui dedurizator de apă în clădire, cum ar fi:

  • Restaurante
  • Apartamente
  • Hoteluri
  • Spălătorii auto
  • Spălătoriile
  • Spitale

Dacă afacerea dvs. folosește apă în vreun fel, ați putea beneficia de instalarea unui nou dedurizator de apă industrial. Vezi colectia de dedurizatoare industriale extrem de eficiente aici : https://www.somra.ro/3-dedurizatoare .

Iată câteva avantaje pe care le va oferi dedurizatorul de apă comercial nou instalat afacerii dumneavoastră.

Prelungiți durata de viață a aparatelor ce folosesc apa din clădirea dvs de afacei

Când mineralele apei dure se acumulează, acestea se pot acumula pe aparatele dvs. creând un nămol în jurul țevilor și pieselor necesare. Acest nămol poate cauza ruperea și scurgerea țevilor și a pieselor mașinii.

În plus, atunci când nămolul blochează mișcarea apei prin conducte, va trebui să chemați pentru o reparație la sistemul dvs. sanitar. Pentru a economisi bani la reparații costisitoare, luați în considerare instalarea unui dedurizator de apă în clădirea dvs. Pe lângă prevenirea deteriorării, veți prelungi și durata de viață a aparatelor dvs. și veți economisi bani pentru orice piese de schimb.

Creșteți eficiența energetică a clădirii dvs

Când încălzitorul dvs. de apă dezvoltă o acumulare de minerale de apă dure, acesta nu poate funcționa eficient. Atunci când încălzitorul dvs. de apă trebuie să funcționeze mai mult, poate duce la creșterea facturilor lunare de energie.

Prin instalarea unui dedurizator de apă din comerț, puteți preveni încălzitorul dvs. de apă să dezvolte acumularea de calcar, ceea ce va permite încălzitorului să funcționeze mai eficient. Acest lucru vă va economisi bani în fiecare lună.

Pe lângă încălzitorul dvs. de apă, un dedurizator de apă va împiedica, de asemenea, conductele să dezvolte o acumulare de minerale, permițând apei să se transfere prin sistem cu mai multă ușurință, economisind bani la facturile de energie și costurile de întreținere.

În cele din urmă, dacă afacerea dvs. folosește săpun sau detergent pentru a curăța ustensile sau îmbrăcăminte, puteți economisi bani folosind mai puțin săpun cu apă moale. Deoarece apa dură nu face spumă cu săpun la fel de eficient ca apa moale, este posibil să aveți nevoie de mai mult săpun pentru a vă curăța articolele și hainele.

Apa dedurizată face spumă cu săpun și detergent mult mai bine decât apa tare, făcând săpunul să dureze mai mult și să aibă un efect mai semnificativ.

Bucurați-vă de produse și ustensile mai curate

Apa moale este extrem de vizibilă când vine vorba de curățenia hainelor și obiectelor tale. Cu apă dură, este posibil să observați dungi și semne de minerale rămase. Acest lucru poate face ca sticlăria, argintăria și vasele să pară murdare chiar și după curățarea temeinică a acestora.

Când vasele tale par murdare, clienții și angajații pot genera concluzii înșelătoare. Instalarea unui dedurizator de apă vă va permite să aveți un aspect general mai curat pe toate vasele și ustensilele dvs.

 

În plus, apa moale va face ca lenjeria de pat, îmbrăcămintea și prosoapele să se simtă mai moi la atingere. Chiriașii din clădirea dvs. comercială pot avea îmbrăcăminte mai confortabilă și alte obiecte personale dacă aveți chiriași.

Oferiți apă potabilă mai bună pentru clienții dvs

Indiferent dacă afacerea dvs. este un restaurant plin de viață sau un atelier mecanic, este esențial să aveți acces la apă delicioasă. Un dedurizator de apă comercial, nu numai că va elimina excesul de minerale, dar va produce și o apă cu un gust mai bun pentru clienții tăi.

Combinați dedurizatorul dvs. industrial de apă cu un sistem de filtrare a apei pentru eliminare fier mangan si duritate de aici https://www.somra.ro/6-filtre-eliminare-fier-mangan-si-duritate pentru cea mai bună apă cu gust pentru afacerea dvs.!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *