0

Care sunt cele mai bune flori în funcție de ocazie?

Florile oferite individual sau sub formă de buchet sunt cele mai potrivite atunci când trebuie participat la o zi de naștere, festivitate sau înmormântare.

Indiferent dacă oferi un trandafir roșu cu tulpină lungă sau un buchet de flori diferite, oferi o expresie a emoțiilor pe care cuvintele nu reușesc să o transmită întotdeauna cu ușurință.

De cele mai multe ori este posibil să nu fim siguri cu exactitate despre ce tip de floare sau culoare este potrivită în funcție de fiecare ocazie. Fiecare floare transmite și un sentiment, un mesaj. De exemplu, se spune că garoafele roz pot însemna recunoștință, dar garoafele dungate înseamnă refuz, iar garoafele galbene înseamnă respingere. Cine cunoaște aceste mesaje le va interpreta iar dacă alegerea este nepotrivită, persoana care le oferă va fi pusă întro ipostază jenantă sau dificilă.

Florile pentru nuntă
Anemonele sunt mereu o alegere potrivită. Forma acestora ca de trompeta și alura elegantă conferă un aer absolut maiestuos, perfect compatibil cu o ceremonie de talia unei nunți.

Se spune că garoafele roz semnifica recunostinta, iar cele albe iubirea pură și sinceră. Adevărat sau nu, cu siguranță aceaste flori se oferă frecvent la nunți și nu vor fi vreodată nepotrivite pentru aceste ocazii. Apoi mai sunt crizantemele și narcisele, mereu frumoase sub formă de buchete sau aranjamente.

Florile pentru Valentine`s Day
Indiferent că sărbătorim Valentine sau Dragobete, trandafirii vor fi de fiecare dată cea mai bună alegere. Opțiuni sunt destule. Roșu, alb, coral, galben sau roz.

Flori pentru ocazii speciale
Aici ne referim la promovare la serviciu, banchet, aniversarea nunții sau petrecere de absolvire. Cameliile exprimă excelență și finețe, daliile schimbări și noi începuturi, garoafele inocență și chef de viață. Apoi nu trebuie uitată celebra orhidee care simbolizează dragoste, lux, frumusețe, șarm și putere.

Flori pentru ziua mamei, 1 sau 8 Martie
Buchetele pot fi alcătuite din trandafiri, liliac, margarete și orhidee iar nici lalelele nu sunt de ignorat, roșii sau galbene. Cele roșii reprezintă o declarație de dragoste, cele galbene zâmbete și speranță.

Flori pentru ocazii mai puțin fericite
Funeraliile reprezintă o situație total diferită care trebuie gestionată cu mult tact. Iată care sunt principalele tipuri de flori pentru aceste ocazii:
– liliac
– gladiole
– garoafe roșii sau roz
– crizanteme
– trandafiri albi
– orhidee
– crini
coroane funerare

Indiferent care sunt florile pe care dorești să le oferi în dar, poți apela la o florărie online sau măcar la o florărie cu livrare, indiferent că este vorba despre coroane funerare, buchete, decorațiuni.

Floraria Flori in Dar Roman
B dul Roman Musat 24 langa Hotel Roman
www.florariafloriindar.ro
Facebook Floraria Flori in Dar
Telefon 0773 724 140

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *