0

De ce alegi Maxbet și nu alte case de pariuri?

pariuri-sportive-maxbet

Maxbet este una dintre agențiile de pariuri de top din România și asta se datorează mai multor factori. În primul rând, Maxbet este un brand puternic și este foarte răspândit în agențiile stradale din România. Fie că vorbim de seriozitatea de care dau dovadă sau de serviciile de calitate pe care le oferă clienților săi, Maxbet se află în vârful piramidei. În România, Maxbet deține aproximativ 120 de locații răspândite în nu mai puțin de 16 județe.

În primul rând, Maxbet oferă clienților săi un bonus de bun venit consistent. Descoperă cum beneficiezi de cod bonus maxbet și doar dupa aceea deschide un cont. Maxbet este singurul operator din România care îți oferă constant 50 RON gratuit doar ca să îți deschizi și să îți verifici contul fără a face vreo depunere. Acest aspect este unul foarte important deoarece ai ocazia să testezi platforma lor și să te convingi dacă merită sau nu să pariezi la ei.

Pe lângă, asta poți obține profit cu acești 50 RON și apoi îi poți transforma în bani reali pentru a-i retrage. De asemenea, Maxbet oferă un bonus la prima depunere de 100% în limita a 700 RON.

Ușurința deschiderii contului

Un alt motiv pentru care să alegi Maxbet pentru a paria este ușurința cu care poți deschide un cont. Tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul maxbet.ro și să apeși pe butonul de înregistrare. Apoi va trebui să completezi un formular cu datele personale, ți se va trimite un email pentru activarea contului și asta e tot. Te poți loga și poți începe să pariezi.

Trebuie să știi că verificarea contului se face în maxim 30 zile conform legislației din România. Verificarea constă în solicitarea de către operatorii Maxbet a anumitor date personale pentru a se asigura că datele introduse la crearea contului sunt reale. În general, clienților Maxbet li se cere o poză clară cu buletinul, iar în anumite cazuri o factură care să ateste domiciliul clientului.

Multiple variante

Un avantaj important pe care îl găsești la Maxbet sunt multiplele variante prin care poți depune și retrage bani de pe contul tău. Poți efectua o depunere prin intermediul unui card bancar, prin transfer bancar, PaySafe Card, EcoPayz, Netseller sau Skrill. De asemenea, poți să îți alimentezi contul tău Maxbet direct din agențiile stradale. Tot ce trebuie să faci este să te prezinți într-o agenție stradală Maxbet, să prezinți operatorului cartea de identitate și să îi spui numele de utilizator cu care ți-ai creat contul.

Îi plătești suma pe care o vrei în contul tău și acesta îți alimentează instant contul. Retragerile se fac în același mod. Poți solicita retragere pe cardul tău bancar, pe portofelul electronic Netseller sau Skrill sau tot într-o agenție Maxbet care este mai aproape de tine. Mergi la secțiunea Retrageri, selectezi suma pe care vrei să o retragi și în maxim 48 de ore retragerea ta este acceptată. După ce ai primit notificarea în legătură cu acceptul pentru retragere, mergi cu buletinul la oricare din agențiile stradale Maxbet și primești suma retrasă pe loc.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *