0

O investitie de durata!

Anul acesta, eu si cu sotia mea am decis sa facem o investie seriosa in apartamentul nostru si sa il renovam complet. Incepand de la pereti, gresie, pana la mobila si electrocasnice. Fiind o locuinta in care de 20 de ani nu s-a facut nicio modificare, am decis ca este cazul sa facem ceva special mai ales acum ca copiii au crescut.

Ne-am interesat de tot ce aveam nevoie, mai putin de mobila. Au trecut cateva luni bune si apartamentul era aproape gata. Dar, cum am zis, mai lipsea mobilierul. Atunci, am intrat amandoi pe internet, sa cautam care sunt magazinele cu cele mai bune preturi pentru mobila si care ofera cele mai bune produse.

In mod ciudat, cautarile ne-au adus pe amandoi pe pagina celor de la mobilicasa.ro, un magazin specializat in comercializarea mobilei de inalta calitate. Pe site, am putut gasi mobila casa, mobila living, mobila baie, mobila bucatarie si mobila living.

Fiecare categorie punea la dispozitie produse dedicate pentru incapere, iar preturile ni s-au parut foarte bune inca de la inceput. Citind recenziile si intreband cunoscuti despre acest magazin, ne-am format o opinie foarte buna si am decis sa cumpar de pe Mobilicasa.ro.

Printre primele achizitii a fost mobila living, mobila de bucatarie si mobila baie, deoarece sunt cele mai folosite spatii din casa.

Le-am comandat online completand datele personale si locul unde trebuie livrate. De asemenea, am ales si optiunea de a avea un tehnician de la Mobilicasa.ro pentru a ne instala mobila.

Totul a decurs foarte bine si nu a fost nevoie sa cheltuim foarte mult. Am rams cu suficienti bani, incat sa mai comandam si paturi pentru cele 3 dormitoare.

Recomand magazinul online Mobilicasa.ro, deoarece detin cele mai bune oferte pentru mobiala de calitate fabricata dupa planuri moderne.

O casa devine si mai primitoare daca are mobila potrivita!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *