1

Service ceasuri de lux

Apreciez oamenii care tin la lucrurile lor scumpe ca la niste fiinte dragi. Merita toata  atentia masina care ne asigura mobilitatea si cu care ne-am dus in concedii cu bagaje cu tot si ne-a asigurat tot confortul. Iti cam piere cheful de plecat cu bagajele dupa tine, urcandu-le si coborandu-le din trenuri sau din autobuze.

Tocmai de aceea ascult cu duiosie cum proprietarul i se adreseaza duios masinii, telefonului mobil sau ceasului sau de lux, tratandu-le ca pe niste oameni care ii sunt aproape.

Imi plac posesorii care dovedesc empatie fata de televizor, frigider si ceas, cand acestea se defecteaza din diferite motive. De ce sa le adreseze cuvinte urate, cand s-au servit de toate aceste obiecte candva si ele au asigurat confortul?

De ce sa le arunce la gunoi cu lejeritate, din moment ce se pot repara?

Este adevarat ca anumite categorii profesionale sunt pe cale de disparitie, dar internetul ofera informatii utile si daca tasteaza cineva service ceasuri va fi condus pe site-ul expertilor, fiindca motoarele de cautare Google retin cele mai cautate pagini.

O masina de lux, un ceas de lux nu se pot da pe mana oricui. Ele au mecanisme fine, reprezinta adevarate valori, de aceea trebuie sa ajunga la cei mai buni meseriasi.

De pilda, ai un ceas de 5000 de lei sau de 12000 de lei si s-a stricat. Iti inteleg mahnirea fiindca parca ai in fata ta un teanc de bani munciti din greu si tocmai afli ca bancnotele s-au devalorizat si nu le schimba nimeni.

Vestea buna este ca exista o ceasornicarie de lux unde se gasesc specialisti capabili sa repare mecanisme fine si ceasuri de colectie.

Acest service functioneaza pe langa magazinul de ceasuri de lux Helvetia.ro si are in stoc piese originale cu care le poate inlocui pe cele stricate.

Specialistii onesti realizeaza diagnoza cu onestitate si responsabilitate, apoi estimeaza costurile reparatiilor cu transparenta si toata lumea este pe deplin multumita. De fapt exista o lista de preturi afisata pe site si tot aici se poate vedea si o poza martor care ne prezinta munca acestor ceasornicari fara pereche.

Da, din moment ce tinem la un ceas care valoreaza mult este bine sa ne ducem la specialist chiar si pentru schimbarea bateriei, fiindca noi suntem grabiti, fortam nota si putem produce stricaciuni mai mari.

Mi s-a intamplat sa stric lucruri mai simple la schimbarea bateriei si mi-am dat seama de ce trebuie sa ma duc cu ceasul la acest atelier.

Fiindca mi s-a parut mult prea simplu, am incercat sa schimb bateriile la decoratiunile de iarna prevazute cu luminite si am tras mai tare de capacul din plastic pe care l-am rupt.

Am incercat sa improvizez, am crezut ca ele vor functiona si fara capacul acela, dar am constatat cu tristete ca  nu facusem altceva decat sa pun la cos niste bani. In loc de atmosfera de Craciun si de bucurie, am fost mahnita de nepriceperea mea.

La ceasornicarie, simultan cu schimbarea bateriei se face si testul de etanseizare care este necesar. Posesorii unor ceasuri scumpe stiu ca mecanismele scumpe trebuie sa fie tinute departe de praf, de umezeala, de toti factorii care ar putea produce dereglarea lor.

Cine are un cea scump la care tine enorm il duce la atelierul de lux si pentru intretinere nu numai pentru reparatii sau cu alte cuvinte nu asteapta sa se defecteze, ci il duce preventiv la specialist.

Si bratarile din materiale nobile au nevoie sa fie curatate cu ultrasunete, dupa cum si carcasa necesita aceasta operatiune.

Se stie foarte bine ca bijuteriile din argint se impun sa fie curatate periodic. La fel se intampla si cu ceasurile pe care le purtam la mana si care interactioneaza cu factori de mediu vizibili si invizibili.

In sfarsit, colectionarii impatimiti de ceasuri au motive de fericire. Ei isi pot aduce ceasurile de colectie la revizie in acest atelier sigur in care piesele lor rare sunt tinute in conditii de maxima securitate.

Helvetia.ro este in slujba oamenilor punctuali si iubitori de frumos, fiindca le ofera:

-ceasuri de lux elvetiene renumite pentru precizia, rezistenta si aspectul lor.

-servicii de intretinere si de reparare a acestora de cinci stele. Nu veti gasi nicaieri specialisti la fel de buni cum sunt ceasornicarii care lucreaza la acest atelier.

-bjuterii rafinate, realizate de cei mai renumiti producatori ai lumii.

Referitor la livrare, oportunitatile clientilor sunt din nou pe primul-plan, fiindca indiferent de ceasul cumparat, livrarea la adresa indicata este gratuita, iar ceasurile de lux pot fi trimise si prin curier la atelierul de reparatii.

Iata ce spun cei care au colaborat cu ceasornicarii Helvetia.ro:

„Pentru mine reprezinta o incantare sa aduc periodic ceasul scump in acest atelier. Imi place sa vorbesc cu ceasornicarii, dar cel mai mult apreciez stralucirea bratarei si a carcasei dupa ce au fost curatate cu ultrasunete. Sunt specialisti de nota 10 si ii recomand.” (O.P, renumit om de afaceri din Bucuresti)

Ne dorim obiecte care sa isi mentina vesnic aspectul, dar acest lucru este imposibil, fiindca nimic nu este vesnic.

Ceasornicaria prezentata mai sus ne ofera garantia ca durata de viata a ceasurilor noastre poate fi nesperat de mare, daca le intretinem, aducandu-le la specialisti pentru revizie.

Dragostea fata de ceasurile de lux se demonstreaza prin intretinerea lor. Dincolo de faptul ca ne folosim de ele, ca ne mandrim cu ele trebuie sa stea si grija noastra de a le duce periodic la specialist ca sa fie intretinute.

Pretuiti ceasurile, fiindca ele ne invata cat de mult valoreaza timpul! Investiti in ceasuri si aveti grija de ele, cum are grija o femeie frumoasa de imaginea ei!

Comments

comments

One Comment

  1. Buna ziua,
    Am un Alain Silberstain pe care l-am scapat pe jos. Ceasul functioneaza, singura problema fiind ca marcajul pe care sunt indicate orele se plimba, nu mai sta fix.
    Credeti ca ma puteti ajuta?

    Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *