0

SkyShowtime marchează lansarea pe piețele din Centrul și Estul Europei cu oferta „Abonamentul la jumătate de preț, pe viață”

Noul serviciu premium de streaming se lansează astăzi în Albania, Republica Cehă, Ungaria, Kosovo, Macedonia de Nord, Polonia, România și Slovacia 

Doar pentru o perioadă limitată de timp, clienții noi care se abonează prin intermediul skyshowtime.com vor primi o reducere de 50% din tariful lunar standard – pe viață

Serviciul premium de streaming SkyShowtime marchează azi lansarea în Albania, Republica Cehă, Ungaria, Kosovo, Macedonia de Nord, Polonia, România și Slovacia cu o ofertă specială: „Abonamentul la jumătate de preț, pe viață” pentru toți clienții noi.

Doar pentru o perioadă limitată de timp, clienții noi care se abonează prin intermediul skyshowtime.com vor primi o reducere de 50% din tariful lunar standard – pe viață.

În Albania, Kosovo, Macedonia de Nord și Slovacia, clienții care vor dori să beneficieze de ofertă vor plăti doar 2,99€ pe lună, în loc de 5,99€ pe lună pentru conținut apreciat la nivel global, inclusiv filme de la Hollywood difuzate în premieră pe TV și seriale noi, în exclusivitate, de la cele mai mari studiouri din lume, toate disponibile într-un singur loc. În România, clienții vor plăti doar 1,99€ pe lună, în loc de 3,99€ pe lună. În Cehia, prețul va fi de 89 CZK pe lună, în loc de 179 CZK pe lună. În Ungaria, prețul va fi de 999 HUF pe lună, în loc de 1.999 HUF pe lună, iar în Polonia clienții vor plăti doar 12,49 PL pe lună, în loc de 24,99 PL pe lună.

CEO-ul SkyShowtime, Monty Sarhan, a declarat: „SkyShowtime aduce conținut premium la un preț uimitor, oferindu-le clienților noștri unul dintre cele mai bune raporturi calitate/preț în ceea ce privește accesul la divertisment. Suntem cel mai nou serviciu de streaming din Europa și ne încântă oportunitatea de a le oferi clienților din Albania, Republica Cehă, Ungaria, Kosovo, Macedonia de Nord, Polonia, România și Slovacia și mai mult conținut de calitate prin intermediul acestei oferte, disponibilă doar la momentul lansării – abonamentul la jumătate de preț, pe viață.”

Odată cu lansarea, publicul local va avea acces la: Ambulance, Downton Abbey: A New Era, Jerry and Marge Go Large, Jurassic World Dominion, Ray Donovan: The Movie, Redeeming Love, The Bad Guys, The Hanging Sun, The Northman și Top Gun: Maverick.

În plus, abonații vor avea acces la o selecție diversificată de seriale: inclusiv: 1883, 1923, A Friend Of the Family, All The Sins, American Gigolo, Funny Woman, Halo, Law & Order Sezonul 21, Let The Right One In, Mayor of Kingstown Sezoanele 1 și 2, Pitch Perfect: Bumper In Berlin, Star Trek: Strange New Worlds, Souls, Super Pumped: The Battle For Uber, The Best Man: The Final Chapters, The Calling, The Fear Index, The First Lady, The Midwich Cuckoos, The Offer, The Rising, Tulsa King, Vampire Academy și Yellowstone.

Printre noile filme și seriale renumite care vor fi disponibile pe SkyShowtime în următoarele luni se numără unele dintre cele mai așteptate lansări: A Town Called Malice, Belfast, Drift – Partners In Crime (S1A), Lioness, Nope, Minions: The Rise of Gru, Rabbit Hole, Smile, The Black Phone și The Great Game.

Serviciul de streaming va fi disponibil direct pentru toți clienții prin intermediul site-ului web: www.skyshowtime.com și prin aplicația SkyShowtime (disponibilă Apple iOS, tvOS, dispozitive Android, Android TV, Google Chromecast și LG TV). În plus, SkyShowtime a anunțat astăzi un parteneriat cu Samsung. Începând cu 14 februarie, clienții din toate piețele vor putea viziona SkyShowtime și pe anumite televizoare smart Samsung*.

SkyShowtime oferă seriale noi premium originale, conținut pentru copii și familie, precum și o selecție de titluri legendare și box set-uri de la Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios și Peacock.

*SkyShowtime va fi accesibil via modelele Samsung Smart TV lansate începând cu 2017 sau mai târziu, care rulează pe plaforma Tizen OS 3.0 sau o versiune ulterioară.

Oferta SkyShowtime „ Abonamentul la jumătate de preț, pe viață” este disponibilă doar pentru o perioadă limitată și este supusă unor termeni și condiții:

https://www.skyshowtime.com/ro/terms

https://www.skyshowtime.com/ro/terms/offers

Descarcă de aici materialele care însoțesc acest comunicat: https://we.tl/t-E5dIFrOQW7

Pentru mai multe detalii, vizitează:

Site web: www.skyshowtime.com

Redacție: corporate.skyshowtime.com

LinkedIn: www.linkedin.com/company/skyshowtime

Twitter: https://twitter.com/SkyShowtime

Date de contact 

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne scrieți aici: beatrice.cristea@publicisconsultants.ro

Despre SkyShowtime

SkyShowtime este cel mai nou serviciu de streaming din Europa și urmează să fie lansat în peste 20 de piețe ce găzduiesc 90 de milioane de locuințe. Disponibil în prezent în Albania,Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Ungaria, Kosovo, Muntenegru, Țările de Jos, Macedonia de Nord, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia și Suedia. În 28 februarie 2023 urmează și lansările în Spania și Andorra.

Un joint venture format din Comcast și Paramount Global, SkyShowtime reunește cel mai bun divertisment, filme și seriale originale de la branduri emblematice, precum: Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios și Peacock. SkyShowtime va fi casa unde vei găsi producții locale exclusive, precum și serile SkyShowtime Original.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *