0

Amanetauto.com.ro te ajuta cand ai nevoie de bani

In filmele de epoca, traiesc mereu un sentiment de mila fata de cei care se indatoreaza excesiv, fiindca provin din familii bune si doresc sa pastreze aparentele si deoarece nu pot achita la timp datoria, li se ia totul.

Am lacrimi in ochi cand pianul scump este coborat pe scari, covoarele vandute, mobila scoasa la licitatie si in case nu mai ramane nici macar un scaun pe care sa se aseze cineva.

Apoi dispar una cate una bijuteriile de pe degete, de la gat si din cutie si mai ales terenuri si livezi care sunt mostenite din mosi-stramosi.

Imi plac creditorii marinimosi, fiindca este destula umilinta pe capul unui om care se imprumuta, cand nu isi poate achita la timp datoriile.

Ce inteleg prin creditori marinimosi?

  1. Creditori atenti cu banii pe care ii dau, fiindca mai au nevoie sa se imprumute si altii, prin urmare trebuie sa fie atenti cu banii lor si sa isi opreasca garantii, dar acestea sa fie transparente ca debitorul sa nu fie surprins.
  2. Creditori care nu lasa datornicul fara casa si masa, nu ii ia totul la data scadentei, ci intelege faptul ca nu a putut inapoia datoria. In empatia de care dau dovada sunt dispusi sa prelungeasca data scadentei si sa ajute omul sa isi poata plati datoria si sa ramana cu onoarea nepatata. Pentru multi oameni, o datorie neonorata este sinonima cu o mare durere in suflet, cu neliniste.
  3. Nu streseaza clientul cu telefoane, nu il ameninta, ci se comporta elegant cu acesta.
  4. Daca o persoana are nevoie urgenta de bani si completeaza formularul de contact de pe site, reprezentantii firmei il suna, sa vada cum il pot ajuta.

Si acum intrebarea care urmeaza este daca un asemenea creditor exista?

Din fericire, toti cei care sunt stramtorati financiar trebuie sa stie ca el exista si are sediul in Bucuresti, dar cine doreste sa il contacteze online, sa dea un clik pe link-ul https://amanetauto.com.ro/amanet-autoturisme-bucuresti/ si va poposi pe site-ul unuia dintre cei mai generosi creditori din tara.

Aici nimeni nu gireaza cu terenuri sau cu locuinte, ci cu masini.

Da, la masina poti renunta, mai ales cand ai doua in curte sau ai mare nevoie de bani si nu stii la cine sa alergi sa ii iei imprumut, dar sa iti pastrezi nestirbita si onoarea.

Sunt reguli care nu trebuie sa fie incalcate, oricat de stramtorat ar fi omul. Seful nu se imprumuta la subalternul sau niciodata, nici elevul la profesorul lui, ci cauta orice alta solutie. De ce?

Cum se va mai uita managerul in ochii celui care trebuie sa ii asculte ordinele, cand stie ca ii datoreaza bani si nu ii poate restitui la timp?

Firma prezentata mai sus are reguli accesibile, programe de restuire a imprumuturilor permisive, astfel ca nimeni nu va avea de suferit, daca prin absurd creditul nu poate fi restituit la timp.

Iata cum decurge obtinerea unui imprumut de la acest creditor intelegator:

  1. Suni si vorbesti cu un reprezentant, iar in timpul convorbirii descrii masina. Oferi toate detaliile sa poata fi evaluata corespunzator si trebuie sa stii de la inceput ca ti se ofera 75% din valoarea acesteia.
  2. Dupa ce ti se comunica suma, intrebi si valoarea comisionului si ti se va comunica suma exacta pe care o ai de restituit dupa 30 de zile. De regula, contractele se fac pe 30 de zile. In mod exceptional se accepta o intarziere de 14 zile, dar trebuie sa profiti de faptul ca exista si contracte personalizate.
  3. Aducerea masinii la sediul firmei reprezinta siguranta ca peste un sfert de ora, dupa ce semnezi contractul, pleci cu banii. Poti vedea unde va fi adapostita masina ta in tot acest timp, dar nu ai motive de teama, fiindca garajul arata exceptional, in plus, paza este de nota 10.

Sa zicem ca a trecut luna, adica perioada contractuala si nu ai reusit sa inapoiezi suma prevazuta in contract. Soliciti perioada de gratie, sa iti incerci ultima sansa, dar stii ca nici pana atunci nu vei face rost de bani. Nu trebuie sa te nelinistesti si sa intri in depresie, fiindca aici lucrurile stau foarte simplu: vei fi consiliat sa vinzi masina la un pret excelent si totul se va incheia cu bine. Asta inteleg eu prin creditori de omenie. Sunt cei care nu iti iau bucatica de paine de la gura, nu te dau afara din casa, nu iti iau bunuri mostenite din mosi stramosi la care tii ca la lumina ochilor.

Daca ai nevoie urgenta de bani, vino cu masina la amanetul prezentat mai sus si rezolva-ti problemele, fiindca mai tarziu iti poti cumpara o masina mult mai buna, in cazul in care esti nevoit sa o vinzi pe cea pe care o ai! Sunt prioritati mult mai importante ca masina si tu stii foarte bine acest lucru.

In autoturism bagi multi bani, de aceea in momentele de colaps financiar poti renunta foarte bine la ea pentru binele familiei.

Profita de existenta acestui creditor omenos si imprumuta fara sa stai pe ganduri banii de care ai nevoie!

Nu poti sa nu iti lasi copilul la banchet, sa nu iti cumperi lemne pentru la iarna, in sfarsit sa nu faci dulceturi din fructele de sezon, fiindca te incapatanezi sa stii masina in garaj sau in fata apartamentului!

Scenele acelea pe care le vedeam in filmele alb negru cu creditorii lipsiti de inima sunt de domeniul trecutului, de aceea nu condamna familia la lipsuri, ci cere un imprumut creditorului ideal!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *