0

La Kruk Romania înveți multe lucruri referitoare la disciplina financiară

Poate ai aflat și tu despre compania de colectare datorii Kruk Romania păreri pozitive și este normal acest lucru, din moment ce clienții au putut cu ajutorul lor să scape de datorii într-un mod amiabil, fără a mai fi nevoie de executări silite traumatizante.

Nu poți trăi mult timp bine pe datorie

Mulți români au datorii pe care nu le mai pot plăti. Și nu e vorba doar de ratele la creditele pentru achiziționarea de locuințe, dar și la acele datorii pentru consum.

Uneori cumpărăm compulsiv lucruri de care nu avem absolută nevoie, iar acest comportament se va răzbuna mai devreme sau mai târziu pe noi.

Numeroase studii au arătat că persoanele care au diverse suferințe emoționale de intensitate medie sau mare sunt mai predispuse de a nu-și putea gestiona corect finanțele și sfârșesc prin a fi în imposibilitatea de a-și mai plăti facturile la utilități și diversele împrumuturi luate pe vremea când încă aveau lucrurile sub un oarecare control.

Atunci când datoria este foarte mare, este important să conștientizeze cât mai clar posibil motivele care le-au condus la datorii.

Uneori este nevoie de un psiholog, dar nu ignora nici expertiza unui consultant financiar.

La Kruk Romania nu doar că li se propune clienților un plan viabil de restituire eșalonată a datoriilor bănești, dar li se face și o educație financiară de bază pentru a evita ca să mai intre pe viitor în astfel de capcane devastatoare pentru viața lor.

Scapă de trecutul întunecat, renegociează-ți datoriile și restartează-ți viața!

Principalele lucruri pe care trebuie să le ai în vedere când ai pornit pe drumul stingerii datoriilor și reechilibrării bugetului personal sunt următoarele:

1) Stabilește ce cuantum de datorii ai de plătit

Este important să știi cât de mare este gaura neagră din bugetul tău. E normal să te simți înlănțuit, chiar să ai momente puternice de disperare, dar aceste simțăminte nu ar trebui să fie motive de capitulare.

2) Comportamentul pe care îl ai față de datorii

Nu trebuie să refuzi să mai plătești deloc, deoarece datoriile te vor urmări ca niște strigoi distrugându-ți sănătatea, relațiile, pofta de viață în ansamblu. Nici atitudinea conform căreia vei plăti când poți nu este una viabilă, deoarece o plată în salturi nu este calea corectă de gândire și acțiune.

3) Înțelege ceea ce datorezi și fă o strategie corectă de eșalonare a plăților

Multor oameni nu le place ca să jongleze cu numere. Pe cât de greu este, dacă ai de partea ta un angajat Kruk competent vei putea ca să te calmezi și să analizezi lucrurile dintr-o perspectivă nouă.

A scăpa de datorii este fără îndoială un proces dificil și îndelungat, care necesită organizare, disciplină și anumite sacrificii pentru a nu depăși cota de avarie.

Chiar și dacă în cele din urmă ai reușit să îți rambursezi datoriile, nu înseamnă că trebuie să celebrezi această mare victorie financiară prin a face alte datorii.

Antrenamentul Kruk, antrenament pentru viață

Trebuie să aplici în continuare principiile învățate de la reprezentantul Kruk și să iei câteva măsuri de precauție pentru a nu mai repeta din nou experiența. Nimic nu e mai trist decât să ajungi la limanul financiar și să te apuci apoi să cheltuiești mai mult decât poți și să intri din nou în dificultate.

Știi ce se spune: e o nebunie să repeți același comportament, în aceleași condiții și să te aștepti la rezultate diferite!

Dacă vrei adrenalină la maxim, nu în domeniul financiar e bine să faci asta. Sunt căi mai bune decât a acumula datorii mari pe care să nu le poți achita la timp!

Organizarea bugetului trebuie să fie mereu în atenția unui fost client Kruk. Există pe site-ul companiei instrumente online gratuite cu ajutorul cărora poți ca să ai o vedere de ansamblu a structurii veniturilor și cheltuielilor personale.

Modelul 50/30/20 este un mod simplu și practic de a-ți controla finanțele. În acest fel, vei aloca 50% din venitul net pentru locuință, alimente, internet și alte cheltuieli; 30% pentru cumpărăturile utile pentru a-ți înfrumuseța viața și 20% va fi folosit pentru economisire.

Acești bani economisiți îți vor garanta liniștea sufletească și nu vei mai intra niciodată în datorii. Dacă ajungi în circumstanțe neprevăzute, ai deja banii tăi economisiți și nu este necesar să recurgi la împrumuturi greu de achitat ulterior.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *