0

Ţinuta office şi masca de protecţie

Modificările pe care le parcurgem cu toţii au adus schimbări pe toate palierele vieţii noastre. Siguranţa şi prevenţia se vizează în tot ceea ce întreprindem, astfel că grija noastră pentru a ne proteja pe noi şi pe cei din jur reprezintă o prioritate. Fie că mergi la birou zi de zi, fie că eşti inclus într-un program în care combini lucrul de acasă cu deplasările la birou, atunci când pleci din casă, trebuie să îţi găseşti ţinuta potrivită contextului, dar şi să aplici măsurile de protecţie.

Masca de protecţie şi ţinuta office

O ţinută office presupune o vestimentaţie clasică, compusă din piese croite în linii simple, dar lejere şi elegante. Bărbaţii se vor încadra foarte bine acestui palier, purtând un costum sau o pereche de pantaloni din stofă purtată cu o cămaşă, un sacou sau pulover. Paltoanele trei sferturi, gecile elegante sau trench-urile se vor încadra foarte bine cu o astfel de ţinută, tonurile recomandate fiind cele neutre, variind între negru, gri, bleu, maro, chiar şi bej. În contextul actual, ţinuta office trebuie să fie nu doar adaptată cadrului general, ci să ofere şi siguranţă, astfel că accesând https://www.lupul-sanitar.ro/masti-de-protectie-negre fiecare va găsi modelul de mască de protecţie cu ajutorul căruia să îşi completeze ţinuta, asigurând în acelaşi timp  protecţia sa şi a celor din jur. Pentru doamne şi domnişoare, ţinutele office pot fi formate din compleuri, fuste midi şi sacouri, pulovere clasice, cămăşi sau bluze simple, purtate cu paltonaşe sau pelerine,  accesorizate cu eşarfe şi centuri, alături de genţi, portofele sau mape. Masca de protecţie va completa o ţinută office, atât timp cât nu creează notă discordantă din punct de vedere cromatic, varianta neagră fiind cea mai recomandată.

Cum integrezi masca de protecţie ţinutei office

Având în vedere că ţinuta office vizează direct activităţile de interior, purtarea unei măşti negre de protecţie este obligatorie. Pentru ca experienţa purtării acesteia să fie una pozitivă, se recomandă să alegi produse de calitate, realizate din materiale sigure pentru tine şi pentru pielea ta, în acelaşi timp eficiente în ceea ce priveşte gradul de protecţie. Pe de altă parte, tot pentru confortul tău, poţi alege să îţi porţi masca de protecţie într-un mod cât mai original, încercând să o integrezi firesc ţinutei tale. Astfel, poţi asorta nuanţa maştii de protecţie cu o eşarfă sau un fular, cu mănuşile de exterior, cu o centură sau cu nuanţa curelei de la ceas. Fiind vorba de ţinuta office, tonurile adoptate vor fi neutre, astfel că o mască neagră va fi uşor de asortat cu oricare alt accesoriu din ţinuta ta. Nu uita să îţi pregăteşti în geantă sau în mapă un set de măşti, pe care să îl ai la îndemână ori de câte ori se impune schimbarea măştii. Astfel te vei bucura de protecţie, dar şi de un produs care îndeplineşte toate normele legate de aspect şi calitate.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *